Pin It

PAR poduzetnički kampVisoka poslovna škola PAR iz Rijeke u suradnji sa Silos Group organizira PAR Poduzetnički Kamp u Rijeci (PPK) od 28. do 31. kolovoza 2017., uz potporu renomiranih tvrtki i institucija. Program će se održavati na Visokoj poslovnoj školi PAR, u centru Rijeke, sa završnom manifestacijom na Trsatskoj gradini 31.kolovoza 2017. godine.

Cilj programa PAR Poduzetničkog Kampa (PPK) je rješavanje potreba poduzeća i partnerskih  institucija kroz stvaranje novih rješenja. Program je usmjeren na razvoj poslovnog modela, poboljšanje prezentacijskih vještina, komunikacija sa investitorima, prodajnim vještinama i osobnom razvoju.

Krovna tema kampa je 'Design thinking'

S obzirom na turbulentnost tržišta, iznimno je bitno pružiti potporu onima koji se žele aktivno uključiti u poslovni svijet. Iz tog razloga, programom PAR Poduzetničkog Kampa (PPK) priprema projektne ideje učiniti će se što bezbolnijom i kvalitetnijom, ali i pomoći timovima da postave uspješne temelje za daljnji razvoj projekata kroz povezivanje sa pravnim subjektima na tržištu rada.

Krovna tema ovogodišnjeg kampa je 'Design thinking', koja je po definiciji produktivna povezanost racionalnog i intuitivnog razmišljanja tj. metoda kojom ćemo na kreativni način doci do ideje. Želimo li razviti nove proizvode i usluge, potaknuti neku ideju prema njenom ostvarenju, osnovati nove poslovne modele, promijeniti dosadašnje strukture poslovanja ili samo poboljšati inovacijsku kulturu, onda su upravo znanja koja polaznici kampa mogu dobiti kroz metode design thinking najbolji alat da ostvare zadane ciljeve.

Studenti uče kako pretvoriti ideju u projekt

Sudionici (timovi) će naučiti kako: pretvoriti ideju u projekt, napisati projekt, uspješno prezentirati svoj projekt, diferencirati svoj proizvod ili uslugu od ostalih na tržištu, brendirati proizvod ili uslugu, uspješno komunicirati sa različitim dionicima u poslovnom svijetu, pronaći investitore i dobiti osnovne informacije o mogućem otvaranju poduzeće. Kroz nekoliko dana programa PAR Poduzetničkog Kampa (PPK) , timovi oblikuju svoje ideje u projekte, a u finalu prezentiraju pred stručnim žirijem na Trsatskoj gradini 31. kolovoz 2017.godine.

Timove očekuju i  vrijedne nagrade te laskavu titulu najboljeg projekta s mogućnosti nominacije za Start Up Europe Awards.

Za sve ostale inormacije obratite se Visokoj poslovnoj školi PAR, Trg Riječke rezolucije 4, Rijeka, Telefon: +385 51 327 037 email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili PAR poduzetničkom kampu.

 

Foto: Visoka poslovna škola PAR