Webshop i online prodajaZa uspjeh u poslovanju, a pogotovo internetskog, ključni faktor je adaptacija. Poduzeće se mora biti sposobno u što kraćem roku prilagoditi promjenama proizašlim iz napretka u tehnologiji, promjenama u trendovima ili ponašanju potrošača.

Opširnije...

MojBiz.com educira nezaposlene o prodajiOduvijek vas je zanimalo što se to krije iza uspješne prodaje. Pa, osim što je svugdje oko nas postoje i neka pravila koja je vrlo lako naučiti. Stoga vas pozivam da naučite vrlo jednostavne alate i tako prodajete više, bolje i svakodnevno.

Opširnije...

Kako prodavati ljeti?Ljeto je najteže vrijeme za postavljanje dobre perspektive i sklapanje poslova. Stoga, budite nekoliko koraka ispred i maksimizirajte svoju prodajnu produktivnost.

Opširnije...

U telefonskoj prodaji odbijanje nije porazČak ni iskusni agenti telefonske prodaje ponekad ne uspijevaju realizirati više od jedne prodaje na trideset pokušaja. Podrazumijeva se da je među brojnim nazvanim kontaktima samo mali broj potencijalnih kupaca.

Opširnije...

Savjeti za motivaciju prodajePostoji mnoštvo alata za uspješnu motivaciju prodajnog osoblja. Najsnažniji motivator svakako je dobro osmišljeni kompenzacijski paket, što znači izbalansirana kombinacija plaće, provizija i bonusa, usklađena s očekivanjima i jedne i druge strane.

Opširnije...
Stranica 1 od 2

Pratite nas

facebook linkedin

UNUTARNJE Slider vijesti