Napredak tehnologije i umjetne inteligencije (AI) transformira poslovne procese diljem svijeta. AI alati ubrzavaju poslove i povećavaju učinkovitost, bilo da radite samostalno ili u velikoj tvrtki. Iako se svakodnevno pojavljuju novi alati, ne treba se bojati tehnologije već je iskoristiti u poslovanju

Opširnije...

poduzetnici inovatori- Naša produžna utičnica omogućuje da se daljinski isključuju pojedini dijelovi, pa ako je tzv. zerro šteker priključen na televizor, DVD i digitalni prijamnik, ušteda mjesečno iznosi oko 25 kuna. Produžna utičnica ima dva mjesta koja se mogu isključiti i služe za antenu, telefon, internet rute ili uređaje koje ne želite isključivati, pa se na taj način štedi mjesečno i do 50 kuna - opisuje Bojan Dominić iz tvrtke Energosistemi iz Goričana inovaciju nagrađenu srebrnom medaljom na 37. hrvatskom salonu inovacija u Šibeniku, na kojem je Udruga inovatora Međimurja Inoma proglašena najboljom u Hrvatskoj u 2012. godini!

Opširnije...

vlastite_idejeNe zaboravite! Mozak nema ograničeno radno vrijeme, već misli non stop. To tvrdi Steven Pinker, profesor kognitivne psihologije i autor knjige Prazna ploča u izdanju Algoritma. „Jedna teorija kaže da o problemima ne trebamo naporno razmišljati već da ih je bolje ostaviti po strani kako bi podsvijest mogla postupkom inkubacije pronaći njihovo rješenje. Nakon nekog vremena, bez posebnog upozorenja, rješenje će se pojaviti.“

 

Opširnije...

Kako je nastao najbrži električni automobilMate Rimac, osnivač tvrtke Rimac Automobili, 24-godišnjak izumitelj je električnog automobila, novog hrvatskog brenda i prvi hrvatski proizvođač električnog automobila. Poduzetnik, koji je unatoč nepovoljnim uvjetima poslovanja zadržao  proizvodnju u Hrvatskoj bilježi izvrsne prodajne rezultate.

Opširnije...

predstavite_svoje_idejeKonstruktivna kritika je dobra stvar, pa će već običan razgovor o nekom konceptu dovesti do spoznaje o prednostima i manama osmišljenog rješenja. Obično takve kritike i razgovori potječu iz bliže okoline, obitelji.

 

Opširnije...
Stranica 1 od 2

Pratite nas

facebook linkedin

UNUTARNJE Slider vijesti