Javna nadmetanjaUlazak u EU hrvatskim poduzetnicima otvara velike poslovne mogućnosti. Otvaraju se nove prilike za razvoj i rast korištenjem strukturnih fondova EU ili drugih mogućnosti javnog nadmetanja. Tenderi.hr - najopsežnija baza domaćih i međunarodnih natječaja i poduzetnicima pomaže pronaći tendere iz Hrvatske i još 18 zemalja širom Europe. Godišnje prikuplja više od 2 milijuna javnih natječaja iz više od 10.000 izvora. Gotovo svakodnevno pronaći ćete željene natječaje na jednom mjestu! 

Opširnije...

 

Business-to-business on networksKada se spominje B2B marketing i dobavljanje novih potencijalnih klijenata i kupaca, LinkedIn je društvena mreža koja se najviše spominje u tom kontekstu, međutim treba imati na umu da LinkedIn nije jedina društvena mreža koja je izvor potencijalnih kupaca i klijenata.

 

 

 

Opširnije...

B2BDo prvih elektroničkih B2B trgovanja došlo je, zapravo, inicijativom kompanija koje su bile zainteresirane za trgovinu proizvodima i uslugama. Takve bi kompanije otvorile svoje intranet mreže vanjskim korisnicima i isporučiteljima. Intranet se, podsjetimo, služi istim tehologijama kao i internet.

 

Opširnije...

b2b marketingOd vremena kada su pokrenute prve elektroničke platforme trgovanja pa do danas promjene u stavovima prema ciljanom oglašavanju dosta su se promijenile.

Marketing B2B tvrtki u posljednjih deset godina dobio je potpuno novi značaj, a cijelo gospodarstvo više je usmjereno uslugama. To posebno vrijedi za ona proizvodna ili trgovačka područja koja u svojoj kvaliteti ili cijeni više nisu mogla doseći dovoljno konkurentne prednosti. Naglasak u B2B poslovanju pomaknuo se iz generiranja kupovanja u njegovanje odnosa.

Opširnije...

Pratite nas

facebook linkedin

UNUTARNJE Slider vijesti