Zapamtite adresu www.mojbiz.com  i slobodno pročitajte tekstove, koristite savjete i javite se na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Portal www.mojbiz.com pokrenula je Mirjana Fijolić. Portal promiče male poduzetničke ideje i podržava poduzetnike početnike sa željom da njihove ideje postanu poduzetnički projekti, doprinose ekonomiji, razvoju društva, samozapošljavanju. Portal je financiran vlastitim sredstvima i pokrenut je 2010. godine.

Pružamo usluge iz područja marketinga, online novinarstva, odnosa s javnošću, prodaje, edukacija i savjetovanja poduzetnika te  internet marketinga.
 
Cilj portala je promicanje malih poduzetničkih ideja i poduzetništva kroz stručne savjete iz prakse.Portal je nastao kao normalan slijed dugogodišnjeg novinarskog i edukacijskog rada s osnovnom idejom da okupim svoje prijatelje i poznanike ujedno stručnjake i poduzetnike kako bi pomogli svima koji su se odlučili upustiti u poduzetničku avanturu da što bezbolnije započnu i realiziraju svoju ideju. Ideja je glavni pokretač malog poduzetništva i uz malu pomoć prijatelja i nešto novaca može postati zapažena i prihvaćena.Upravo je to glavna misija da internet komunikacijom i stručnim savjetima postanemo jedinstveni portal podrške svima koji kreću u poslovni svijet. Sadržajem koji je je potpuno besplatan i jednostavan za preuzimanje.
 

Ideja o besplatnom savjetovanju kao pomoći svima koji su se odlučili upustiti u poduzetničku avanturu da što bezbolnije započnu i realiziraju svoju ideju, brzo je prihvaćena. Portal je postao popularan zahvaljujući kvalitetnom sadržaju te promociji na društvenim mrežama i mnogim poslovnim portalima. MojBiz suradnik je nekoliko utjecajnih, poslovnih medija kao npr. Poslovni savjetnik, Poslovni dnevnik i drugi. Suradnici i sugovornici na temama poznati su hrvatski i inozemni stručnjaci.

Portal MojBiz vrlo rado odaziva se na pozive za medijska pokroviteljstva. Tako je dosada nekoliko puta medijski pokrivao nekoliko konferencija: BBEE POSLOVNI FORUM 2017 Beograd; REXPO, Žene bez pardona, Dane Beča, Web::Strategiju 8, Web::Strategiju 9 - Oglašavanje je OUT! i Poslovni salon 2010 - UZLET, Startup Live Zagreb, REXPO Adriatic 2013, Startup Weekend Zagreb.

Impressum

Urednica i osnivačica portala: Mirjana Fijolić - autorica portala

Školovala se u Zagrebu, Londonu i SAD-u. Mentorica za žene poduzetnice u Cherie Blair Foundation for Women, UK u programu Mentoring Women in Business Programme i u Algebra LAB-u.

Diplomirala na Fakultetu političkih znanosti, novinarstvo i politologiju. Dodatno se školovala na London School of Economics u Velikoj Britaniji, a završava magisterij iz marketinškog menadžmenta na Ekonomskom fakultetu. Profesionalno iskustvo stekla radeći kao stručnjakinja za odnose s javnošću, marketing, novinarka na televiziji, radiju i novinama. Urednica i novinarka poslovnih medija.

Urednica i vlasnica portala za poduzetnike početnike www.mojbiz.com . Radila kao voditeljica online marketinga i odnosa s javnošću najveće svjetske i hrvatske business-to-business B2B poslovne platforme i urednica poslovnih izdanja i portala. Predavačica je na Visokoj poslovnoj školi u Rijeci i nositeljica kolegija Menadžment malih i srednjih poduzeća i Poslovno upravljanje.

Organizatorica nekoliko okruglih stolova na temu ženskog poduzetništva i žena inovatora u suradnji s britanskim veleposlanstvom, Hrvatskom gospodarskom komorom i partnerima iz Londona.

 

Poduzetnici i suradnici na portalu: 

Elena Cvjetković, coach, Dr. Lejla Kažinić Kreho, liječnica/nutricionistica, Gordan Horbec, financijski stručnjak, Jasna Rilović, HR expert; Igor Pureta, coach i direktor GRAWE osiguranja; Iva Silla, turistički vodič;  Andrija Garofulić, Društvo Mazars Cinotti; Lana Šutić, prevoditeljica; Danica Maričić, dizajnerica interijera i PR; Hrvatska gospodarska komora; Danijela Radelić, ljudski potencijali (HR), Matej Sakoman, psiholog i ljudski potencijali

Pratite nas

facebook linkedin

UNUTARNJE Slider vijesti