Krajem 2021. godine, Go2human Hub koji okuplja hrvatske virtualne asistente i spaja ih s klijentima proveo je drugo po redu veliko godišnje istraživanje o virtualnim asistentima u Hrvatskoj. Istraživanje je obuhvatilo ukupno 395 ispitanika koji su putem online upitnika odgovorili na 45 pitanja o virtualnoj asistenciji. Istraživanje je provedeno nastavno na vol. 1 istog istraživanja provedenog 2020. godine. Svrha istraživanja bilo je utvrđivanje činjeničnog stanja i spremnosti hrvatskog tržišta na korištenje i pružanje usluga virtualnih asistenata, te utvrđivanje promjena u percepciji virtualne asistencije u Hrvatskoj tijekom protekle godine dana.

Opširnije...

Ankete je vrlo lako pokrenuti, pomoću brojnih besplatnih web alata. Osim što su ti alati besplatni donose mnoge korisne informacije o ponašanju korisnika što nam omogućuje da lakše izradimo profil korisnika.

Opširnije...

Koje sve vještine treba usavršavati poduzetnik? Godina na odlasku 2020. pokazala je da su poduzetnici koji rade na vlastitom razvoju uvijek zadovoljni svojim poslom ma kakva god da jesu vremena. Teška godina je iza nas, još nesigurnija dolazi!

Opširnije...

Pratite nas

facebook linkedin

UNUTARNJE Slider vijesti