Suradnja na projektima:

Cherie Blair Foundation

The Cherie Blair Foundation, UK, Mentoring Women in Business

Mentorica u programu za žene poduzetnice

 

 

 

 


PAR logo

Predavačica na Visokoj poslovnoj školi PAR Rijeka

Nositeljica kolegija Menadžment malih i srednjih poduzeća i Upravljanje organizacijom

 

 

 

 

logo n

Mentorica na PPK Poduzetnički kamp PAR

 

 

 

PILC 2017

Stručni rad o e-leadershipu objavljen nakon konferencije PAR international leadership conference

 

 

 

 

Razvojna agencija Zagreb RAZAGrad Zagreb je osnivač i vlasnik Razvojne agencije Zagreb - TPZ  d.o.o.

Edukacija poduzetnika - trening prodajnih i komunikacijskih vještina.

Edukacija poduzetnika početnika - hrvatskih branitelja

Komunikacijske aktivnosti za prvi poduzetnički centar u Zagrebu

 

 Britansko veleposlanstvo Zagreb

Organizacija okruglog stola o ženskom poduzetništvu - gošća iz UK Dinah Bennett - MojBiz.com suorganizator.

U organizaciji Britanskog veleposlanstva u Zagrebu, Udruženja britanskih stipendista u Hrvatskoj (Chevening Alumni Hrvatska), VERN’a, portala Mojbiz.com i CEPOR-a, na Veleučilištu VERN’ je održan okrugli stol pod nazivom “Žensko poduzetništvo – razmjena britanskih i hrvatskih iskustava”.

 

 

 british council logo

Suradnja na projektu APTIS - British Council, organizacija za  obrazovne i kulturne odnose.

 

 

Startup Weekend Zagreb 2013Startup Weekend Zagreb - mentorica poduzetnicima početnicima. Startuperi: Sizem, let’s go Croatia, Mobile education center for young people with disabilities, Planto, SIGRES – personal tracking device, Mistress Box, WIVU .

 Poduzetnica mogu biti ja Ciklus besplatnih radionica za žene koje žele ostati poduzetnice. Zagrebački ogranak „Kruga“ pokreće u siječnju 2012. projekt besplatnih radionica, namijenjen nezaposlenim ženama svih dobnih skupina, koje imaju želju iskoračiti u svijet poduzetništva, postati ili ostati poduzetnice.

 

 

 

 

Moderiranje okrugi stol o poduzetništvu

Moderiranje okruglog stola o poduzetništvu u Profil Megastoreu.

Sudionici: Sandra Mihelčić, vlasnica Business Media Groupe, Miodrag Šajatović, gl. Urednik Lidera, Inga Lalić autorica knjige, Sandra Mlakar, urednica u PROFIL-u

 

 

 

 

 


Udruga.hr

 Izvršna urednica, novinarka na projektu prvog časopisa za udruge - savjetovanje udruga na području, financija, prava, marketinga ...

 

 

 

 

 

 

 

Hrvatski zavod za zapošljavanje

   Edukacija nezaposlenih osoba za poduzetničke vještine - prodaja, marketing, prezentacija, promocija ....

 

 

 

 

 

Žensko poduzetništvo VERNŽensko poduzetništvo

 Okrugli stol o ženskom poduzetništvu - razmjena iskustava UK i Hrvatske, MojBiz.com suorganizator i medijski   pokrovitelj

 

 

 

 

ASPIRA sportski menadžmentASPIRA sportski menadžment

Trenerica, predavač, vanjski suradnik - Kolegij odnosi s javnošću i Menadžment u turizmu

 

 

 

 Promocija udžbenika za poduzetništvo o turizmuPromocija udžbenika za poduzetništvo o turizmu

Promocija udžbenika za poduzetništvo o turizmu, Ekonomski fakultet Zagreb - MojBiz.com medijski pokrovitelj

 

 

 

 

 

 

drugi Komentari posjetitelja i suradnika portala:

 

Brzina, profesionalnost, otvorenost za relevantne teme. Tokom COVID-19 krize ostvarili smo vrlo kvalitetnu suradnju s portalom www.mojbiz.com, koji je pokazao spremnost promovirati edukacije za poduzetnike koje pružaju odgovor na trenutne izazove. Iako je kriza, barem trenutno, iza nas, nastavit ćemo graditi partnerski odnos i poticati razvoj društveno odgovornog poduzetništva.

Damir Šoh, CEO, BRODOTO d.o.o., marketinška agencija, edukator o crowdfundingu, organizira društveno korisne kampanje za privatan i civilni sektor.


Svi poduzetnici, bili oni početnici kojima nedostaje iskustva ili iskusni poduzetnici kojima nedostaje vrijeme, trebaju informacije o novim trendovima kako bi ostali uspješni u svojim poduzetničkim aktivnostima. Portal mojbiz.com pruža sve na jednom mjestu. Ovo je odlično mjesto gdje ćete dobiti informacije kojima ćete lakše i brži pratiti što se događa na tržištu, u svijetu poduzetništva općenito bez da gubite nekoliko sati dnevno. Portal je prepoznao potrebe suvremenih poduzetnika u upravo se njima obraća na najbolji način.
Veseli me suradnja s mojbiz.com portalom koji je prepoznao male iznajmljivače kao mikropoduzetnike i njihov potencijal.

Anamarija Cicarelli, poduzetnica, časopis i savjetovalište za male iznajmljivače
 

Iako se Mojbiz predstavlja kao portal za početnike, on je u stvari bogata riznica znanja, savjeta i iskustva koji mogu pomoći u radu i nama nešto iskusnijim poduzetnicima. Tekstovi su napisani pitko, razumljivim rječnikom, ali vrlo stručno s mnogo savjeta koje možete primjenjivati odmah i u svakodnevnom poslovanju. Iza cijelog ovog projekta stoji ugodna, uvijek dostupna Mirjana koja svojim entuzijazmom potiče nas poduzetnike da ustrajemo u našem daljnjem radu.

Samo tako naprijed!

Jasna Rilović, stručnjakinja za ljudske resurse i vlasnica Human Capital

 

Mnogi poduzetnici ulaze u svijet poduzetništva više iz srca ili zbog okolnosti i nemaju nužnu potrebno znanje i vještine, a možda niti pravu svijest o tome što je poduzentištvo. Zato su portali kao što je Mojbiz.com dragocjen izvor informacija. Na jednom mjestu objedinjuju inspirativne poduzetničke priče (uvijek nam je lakše kad čujemo da je netko prošao nešto slično kao i mi), informacije o alatima i dostupnoj pomoći za poduzetnike (uključujući obavijesti o edukacijama), korisne aktualne tekstove o raznim aspektima poslovanja te priliku za povezivanje s drugima.

Osobno sam u svijet poduzetništva ušla bez potrebnih znanja i u tom času bi mi puno značilo da sam mogla na jednom mjestu doći do korisnih savjeta i informacija kakve nudi Mojbiz.

Dinka Krčelić, vlasnica Projectus grupe d.o.o. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Moram da pohvalim saradnju sa Mirjanom. Kroz konusltacije oko preduzetništva imala je mnogo kvalitetnih predloga i saveta oko toga kako unaprediti stavove preduzetničkih zajednica. Takođe, kroz saradnju na portalu koji vodi, mojbiz.com, postigli smo izuzetan efekat na naše zajednice.

Željko Crnjaković, višestruki je poduzetnik iz Subotice. Poznat po svojim podcast emisijama, Webinarium podcastu Male pobede, osnivač jednog od prvih coworking prostora u Srbiji
 

Namjeravate li pokrenuti vlastiti posao, Mojbiz.com svakako trebate uvrstiti među web odredišta koja ćete redovno pratiti. Osim što na jednom mjestu nudi pregršt korisnih informacija, na njemu ćete naći i domaće poslovne priče koje vas mogu ohrabriti kad to zatreba ili ponuditi moguće rješenje kad se suočite s problemima.  Mirjana nastoji pokriti vrlo širok raspon tema vezanih uz poduzetništvo, pa vjerujem kako ćete moći pronaći nešto što odgovara vašim potrebama.

Miroslav Wranka, slobodni novinar, suosnivač tvrtke Terrible Creations d.o.o.
 

Thank you European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) and Cherie Blair foundation for this great opportunity to follow up the women in business mentoring program, Mirjana Fijolić my mentor from Croatia and my friend from EBRD Xenia Chrysostomou for this great experience!!!!

Christiana Karagiorgi Architects, Paphos


S poduzetničkim portalom Mojbiz i s Mirjanom, susrela sam se prije otprilike pola godine, kad sam sa svojim kolegicama i dragim  prijateljicama, Agramericama Renatom i Vanjom pokrenula razglede grada, najprije za djecu, a kasnije i još nekoliko tematskih tura. Mirjana, također turistički vodič Grada Zagreba izašla nam je u susret s brojnim korisnim i prijateljskim savjetima. Naša suradnja ubrzo je prerasla u toplo prijateljstvo i ugodno druženje.

Kristina Andreić, radi u zdravstu i ujedno je licencirani vodič za grad Zagreb, sa svojim kolegicama pokrenula je nekoliko tematskih razgleda Zareba u okviru projekta Agramerice
 

Mojbiz je vrlo koristan portal za informiranje o aktualnim temama u poduzetništvu. Također, suradnja s portalom je uspješna u obliku partnerstva na programima promocije ženskog poduzetništva. Portal koji dobro informira svoje čiatelje!

Vedrana Perković-Hadl, poduzetnica, Senior Banking Expert, Training and Capacity Building Consultant


Mirjana i ja smo stupile u kontakt putem facebook grupe vezane uz ljudske resurse. Zahvalna sam Mirjani što je prepoznala moj entuzijazam i ljubav prema ljudskim resursima te mi predložila da napišem članak za njen portal te tako podijelim stečeno znanje s poduzetnicima početnicima. Bilo je to nešto potpuno novo za mene i rado sam prihvatila navedenu ponudu. Suradnja s Mirjanom je ugodna i otvorena, zajednički definiramo temu ovisno o aktualnim potrebama tržišta i ta fleksibilnost je ono što mi se najviše sviđa. 

Danijela Radelic, ljudski resursi HR i suradnica na portalu
 

Hvala Vam. Portal me oduševio. Svakako ću se opet vraćati na portal jer je sadržajan, kvalitetan i dobar. Sve pohvale! Lijep pozdrav

Nada Magazin, poduzetnica,  www.parametar.hr


MojBiz.com is a business portal that shares many inspiring business stories, just like so many useful tips and tricks for entrepeneurs.

Iva Silla, kazivačica
 

Portal MojBiz.com je izvrstan, kao i Vaš rad. Sve same pohvale! Bacila sam pogled i na Vašu web stranicu. Bit ću toliko slobodna pa neke članke dijeliti na našem zidu, jer su uistinu odlični. Srdačni pozdravi

Sandra Kruljac, Pavuna d.o.o. www.pavuna.hr


Sve pohvale za fantastični portal MojBiz gdje bih i ja volio spontano doprinijeti razvoju malog poduzetništva te potsticanju sveopće pozitivne poslovne klime u Hrvatskoj

Bruno Babić


Prije svega, htjela bih Vam čestitati na odličnoj ideji za portal, jer je zaista jedinstven svojim pristupom tematici poslovanja, marketinga i marketinških komunikacija. Zaista imam sve same pohvale.
Lana Šutić, prevoditeljicater for young people with disabilities, Planto, SIGRES – personal tracking device, Mistress Box, WIVU

Pratite nas

facebook linkedin

UNUTARNJE Slider vijesti