Šest besplatnih savjeta za savršen eventOdlučili se organizirati event. Imate odličan proizvod ili uslugu, obljetnicu ili neku drugu prigodu koju želite podijeliti s poslovnim partnerima, potencijalnim partnerima, klijentima, suradnicima, zaposlenicima, medijima… Budžet vam je ograničen pa tražite način kako da spojite sve stavke i ne razočarate sebe i goste. Odredili ste budžet i krećete u planiranje. Upravo je planiranje do najsitnije pojedinosti najbitnije za savršene evente.

Opširnije...

greške_u_priopćenjuObjava za medije jedan je od najčešćih alata kojim se služe savjetnici za odnose s javnošću ili osobe zadužene
za taj posao. U ovom tekstu bit će riječi samo o najčešćim pogreškama prilikom pisanja objave za medije.

 

Opširnije...

priopćenje

Dobro napisano priopćenje za medije izvrstan je komunikacijski alat, ali i odlično sredstvo za privlačenje pozornosti na aktivnost koju trenutno pokrećete. Dobro napisano priopćenje privući će pažnju medija na vašu aktivnost ali postoji nekoliko trikova kako priopćenje napisati i naravno distribuirati medijima na relevantne medijske kontakte.

Razvojem interneta, priopćenja optimizirana za internet tražilice mogu stvoriti značajan porast prometa na vašim web stranicama. Pretraživanje članaka može biti glavna poveznica preko koje će se doći do vaših stranica.

 

Opširnije...
Stranica 1 od 2

Pratite nas

facebook linkedin

UNUTARNJE Slider vijesti