Pin It

MojBiz.com educira nezaposlene o prodajiOduvijek vas je zanimalo što se to krije iza uspješne prodaje. Pa, osim što je svugdje oko nas postoje i neka pravila koja je vrlo lako naučiti. Stoga vas pozivam da naučite vrlo jednostavne alate i tako prodajete više, bolje i svakodnevno.

 

Kako pomoći nezaposlenima u traženju posla? Ili, možda u pokretanju vlastitog malog biza kroz programe samozapošljavanja. Iz ideje mentorstva i želje da pomognem nezaposlenima u podizanju vještina potrebnih za tržište nastalo je nekoliko radionica o prodajnim vještinama u suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

Na jednosatnom treningu obradit ćemo 5 alata uspješne prodaje koje sam sama osmislila, a na temelju svog prodajnog iskustva:

1.    Motivacija i ciljevi, postavljanje ciljeva, time management
2.    Baze podataka
3.    Segmentiranje tržišta - Upoznavanje kupaca
4.    B2B marketing primjer
5.    Načini komunikacije – verbalno, neverbalno, odabir riječi ….

Termini radionica:

6. 12. 2013. petak u 14.00 do 15.00 sati - tema Osnovne prodajne vještine - pet alata za uspješnu prodaju
11.12. 2013. srijeda u 14.00 do 15.00 sati - tema Osnovne prodajne vještine - pet alata za uspješnu prodaju
18.12.2013.
srijeda u 14.00 - 15.00 sati - tema Osnovne prodajne vještine - pet alata za uspješnu prodaju


Trenerica je Mirjana Fijolić, edukatorica i poslovna savjetnica, urednica portala za poduzetnike početnike www.mojbiz.com. Mentorica poduzetnicima, vodila je brojne seminare u Zagrebu, Splitu, Londonu, Bukureštu, Beogradu, Pragu, Washingtonu …. Urednica je i novinarka poslovnih medija. Radila kao voditeljica online marketinga i odnosa s javnošću najveće svjetske i hrvatske business-to-business B2B poslovne platforme i urednica poslovnih izdanja i portala.


Osim prodajnih održat ćemo komunikacijske, prezentacijske, marketinške i PR treninge.

Ukoliko ste zainteresirani javite se na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.!

 Pratite nas

facebook linkedin

UNUTARNJE Slider vijesti