Pin It

Uzmite stvar u svoje rukeNa poslu Vas izluđuje šef ili kolegica? Niste ni popili jutarnju kavu a već se osjećate frustirano, nervozno i ljutito? Putem do radnog mjesta sočno ste opsovali barem tri puta? Udarne vijesti stvaraju vam grč u želudcu? Ponekad se osjećate kao da ste potpuno sami u borbi protiv vjetrenjača? Često ulazite u teške rasprave s partnerom/partnericom, djecom i osjećate se nemoćno i emocionalno iscrpljeno? Ne spavate dobro? Znate li kako se boriti protiv prijetnji, maltretiranja, ismijavanja, tračeva ili agresivnosti s kojima se susrećete na dnevnoj osnovi?

 

Naučite preuzeti „stvar u svoje ruke“: kako zauzeti pravi „gard“, izraziti sebe i ono što želite, mislite i osjećate, sačuvati svoje zdravlje, ponovo upravljati svojim životom i pretvoriti osjećaj frustracije ili ljutnje u pokretače pozitivnih akcija!

Dođite na interaktivne instrukcije za uspješnu borbu u „ringu života“: instruktorice Elvira Mlivić Budeš i Elena Cvjetković izbrusit će vaša znanja „borbe u ringu“i opremiti vas novim „oružjima“ i alatima kako ne biste ostali „visiti na konopcima“.

Hoćete li nešto naučiti? Na vama je: pokrenite se! Dosta je bilo lajanja na Mjesec!

Prijavite se odmah, broj učesnika je ograničen.

Datumi održavanja: 11.10. i 18.10.2013. (petkom), u trajanju od 16-18h

Prijave: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kotizacija za dvije radionice: 650,00 kn (PDV uključen), uplatom na žiro račun.

Dovedi i suborca: za dvije prijave iz iste tvrtke odobravamo 10% popusta na ukupni iznos.

Mjesto održavanja: Filaks – Vedra kuća znanja, Gjure Szaba 4, Zagreb

 


Pratite nas

facebook linkedin

UNUTARNJE Slider vijesti