Pin It

Instantoffice ured ZagrebInstantoffice ured ZagrebProstor za sastanke ili konferencije i edukacije od sada može se unajmiti od jednog sata pa do nekoliko tjedana, uključujući subote odnosno vikende.

 

Osnivači malih, start up tvrtki, poduzetnici, individualci, konzultanti ili pak poslovni ljudi iz inozemnih tvrtki koji su na nekoliko tjedana došli u Zagrebu gdje razmišljaju o otvaranju svoje podružnice, često imaju problem s nalaženjem poslovnih prostora: nemaju potrebe za višemjesečnim zakupom ureda, ali svejedno trebaju radno mjesto na kojem će obavljati svoje poslove uz računalo, primati klijente, održavati sastanke…

Najbolja opcija - uredi namijenjeni kratkoročnom najmu

Praksa otvaranja takvih ureda u inozemstvu postoji već dugo. Nedavno je u zagrebačkom poslovnom centu Zagrebtower, Instantoffice, a riječ je o poslovnom prostoru na osmom katu poslovnog tornja koji obuhvaća 17 ureda različite veličine, tri sobe za sastanke te lounge prostor. Projekt je inicirala i realizira tvrtka Europolis ZagrebTower.

Na lokaciji Grand Centar u Zagrebu nalazi se 58 ureda tvrtke Regus površine od 8 do 150 kvadrata, a cijena dnevnog najma iznosi 496 kuna.

- Uredi se u potpunosti mogu prilagođavati potrebama korisnika. Trend poslovanja je fleksibilnost, osobito malih i startup tvrtki koje ne mogu planirati na duge staze pa su instant uredi savršeni za početak poslovanja jer vam mogu ponuditi reprezentativnu adresu, fleksibilnost trajanja zakupa, ostvariti uštedu u administraciji, a u većini slučaja instant uredi vam nude uslugu od otvaranja tvrtke, računovodstva, tajnice…

Offspace dvorana Zagreb

Cijena dnevnog najma ureda je 497 kuna

Projekt Instantoffice sastoji se od usluga Instantofficea, Dayofficea, Virualofficea, Meetingrooma te Instantdeska. Usluge se prilagođavaju potrebama korisnika, neovisno o tome trebaju li stvarni poslovni prostor na prestižnoj zagrebačkoj adresi ili virtualni ured, a svoje poslovanje vode na terenu. Prostor za sastanke ili konferencije i edukacije može se unajmiti od jednog sata pa do nekoliko tjedana, uključujući subote odnosno vikende. Administrativno-tehnička podrška dostupna je tijekom trajanja najma, a osigurava održavanje kvalitete pružene usluge u smislu IT podrške, usluge čišćenja, zaprimanja pošte, tajnice te prostora za neformalno druženje – loungea.

Tekst je preuzet s portala Jutarnji.hr, foto: Instantoffice

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima! Lajkaj MojBiz Facebook stranicu. Komentiraj!