Pin It

Kreativan ured kod kućeKreativan ured kod kućeRad od kuće je postao više od trenda. Mali kućni ured ne zahtjeva puno prostora, ali zahtjeva puno kreativnosti. Zato smo skupili 30 prekrasnih kućnih ureda koji će se najviše svidjeti ženskoj publici.

 

Mali kućni ured ne zahtjeva puno prostora, ali zahtjeva puno kreativnosti. Zato donosimo nekoliko savjeta i fotografije kretivno uređenih ureda.

Moderna rješenja

Kućni ured sa ženskim i elegantnim ambijentom suma su svih njihovih funkcionalnih i dekorativnih elemenata. Moderna rješenja za produktivan kućni ured mogu se naći u kreativnim detaljima poput polica, udobnih stolica ili zelenih biljaka za filtriranje zraka.

Bilo da se radi o prostranog kućnom uredu ili manjem, suština svog rada ostaje ista. Tko ne bi poželio raditi od doma?

Odabir ljestvi i veličina polica

Svi koji žive u malom stanu znaju koliko je svaki kvadrat važan. Potrebno je iskoristiti i više dijelove stana, stoga je odabir ljestvi odličan izbor jer prostor ispod možete iskoristiti za smještaj radnog stola.

Za kvalitetnu organizaciju radnog prostora nije toliko važna veličina polica i ladica već dobra organizacija istih.

Otvorene police s knjigama nalaze se odmah kraj elegantnog stola dok časopisi vise na drvenim ljestvama. Ovo je izvrsna ideja za uređenje vašeg ureda.

Elegantan ured kod kuće koristite ljestveElegantan stil uređenja koristite ljestve

Pažljivo birane dekoracije, dobro uklopljene u vaš prostor pomažu da se izgled vašeg ureda stopi s cjelokupnim prostorom. Samo budite sigurni da ste odabrali udobnu stolicu, jer ćete najviše vremena u uredu provoditi upravo na njoj.

Preuređenje kutka vašeg doma u ured je veliki izazov, ali i velika nagrada. Namještaj po mjeri pomoći će vam da se sve nalazi na svome mjestu. Tamo ćete pronaći svoj mir i udobnost.

Tipičan ženski ured

Kućni ured ne mora sadržavati samo klasične stvari poput računala, kvalitetne rasvjete, stolice i praktičnog produžnog kabla. Dodavanjem vaze s cvijećem, nekoliko slika i krzna na stolicu ovaj neutralan prostor učinit ćete posebnim.

U svome domu imate mnogo prostora, možete za ured odvojiti jednu cijelu prostoriju? Uljepšajte prostor s mnogo detalja, nemojte zaboraviti na police i ladice i uspjeh vam je zagarantiran.

Odabir svjetlo sivih tonova

Dodavanje ženskih detalja poput šljokastog jastuka i kruna naglasit ćete udobnost i učiniti elegantnijim ovaj poslovni prostora. Dodatan dašak glamura postižemo dodavanjem stola napravljenog od zrcala.

Još jedan način za dodavanje ženskog štiha u vaš radni prostor je kombiniranje umirujućih nijansi s prirodnim svjetlom.  Iskoristite svaki kutak svoga doma. Za ured nije potrebno puno prostora. Najvažnija je kvalitetna rasvjeta i mnogo prostora za odlaganje važnih stvari. Izradite namještaj po mjeri kako bi uštedjeli na prostoru.

Personalizirajte svoj kućni ured

Ako je potreban poticaj vašoj kreativnosti ukrasite zid predmetima koji vas inspiriraju,  poput crteža vaše djece. Ako je vaš kućni ured mjesto u kojemu trošite mnogo vremena onda trebate paziti na udobnost. Organizacija je ključ za pokretanje inovativnih ideja, a također vam pomaže upravljati vremenom. Košare, kutije i fascikli dodatno će uljepšati vaš prostor i bolje organizirati raspored važnih stvari.

Izražene boje dodati će karakter i definirati razigrani ugođaj u do tada monotonom prostoru. Kreativni ljudi bolje rade u prostoru koji nije natrpan s nepotrebnim stvarima. Gornji primjer pokazuje koliko lijep može biti ured ako se nered zamijeni bojom.

Ako još uvijek ne vjerujete da je vaš ured kod kuće i da nejdete na posao, na zid stavite knjige i obiteljske fotografije te ćete tako dodati intimnu atmosferu vašem poslovnom prostoru. Knjige su neiscrpan izvor za ideje što će vas učiniti kreativnijima.

Prostor koji je obasjan svjetlošću potiče da budemo opuštenijii. Neutralne boje ovaj prostor uistinu čine ugodnim za svakodnevni rad.

Svoj neutralni kućni ured možete ukrasiti žarkim bojama. Smjestite bijeli stol pored prozora te ćete tako imati izvor prirodne svjetlosti. Ploča iznad radnog stola izvrsna je ideja za pisanje važnih informacija i crtanje stvari koje će vas možda inspirirati.

Kada se jednostavnost i produktivnost spoje tada nastaju inspirirani kućni uredi. Najbolje je prostor u kojem radimo kod kuće pozicionirati negdje sastrane kako se ne bi osjećali van radnog vremena kao da smo na poslu.

Eelefantan i kreativan uredEelegantan i kreativan ured

Dodajte šarenu sliku

Htjeli mi to priznati ili ne, umjetnost ima veliki utjecaj u našem svakodnevnom životu. Dodavanjem šarene slike u svoj kućni ured mijenja se estetika dosadne radne okoline. Radni stol smjestite između prozora i polica za knjige jer ćete tako biti više koncentrirani za rad i imati više inspiracije.

Budite hrabri i u svoj kućni ured dodajte ženstvene boje usklađene sa zidom i umirujućim drvenim podom. Prirodno svjetlo odbija se od metalnog stola i tako ovom uredu daje poseban efekt.

Članak je preuzet s portala Interijeri.com.hr/freshome.com Foto freshome.com.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima! Lajkaj MojBiz Facebook stranicu. Komentiraj!