Pin It

Poduzetnički kamp Solin 2013Poduzetnički kamp Solin, uz Poduzetnički centar Solin organiziraju Mariviam poslovna Akademija i Tehnološki park Varaždin, održat će se u Splitu od 13. do 15.9.2013.

 

Predviđeni program obuhvatit će tematsku lepezu predavanja, vježbi i primjera dobre prakse koje su od koristi svima onima koji pokušavaju pronaći vlastiti put u poslovnom svijetu.
Važno je istaknuti da je ovo prvi poduzetnički kamp na ovom području, a nedvojbeno je da će kvaliteta predavača i visoka razina organizacije osigurati dugovječnost ovog projekta. Zato Vas i ovim putem pozivamo da budete dijelom našeg projekta od samog početka te da zajedno radimo na izgradnji povoljnije poduzetničke klime za sve.

Posjetite web stranicu www.ljetnaskola.eu gdje ćete pronaći sve informacije relevantne za ovogodišnji kamp, program, organizatore, i kako možete sudjelovati i postati dijelom projekta.

 

Organizatori


Poduzetnički Centar Solin osnovan je ove godine u Solinu i s ciljem pružanja svih informacija vezanih za početak i razvoj poslovanja poduzetnicima i onima koji će to postati.Poduzetnicima se u centru pružaju savjeti kod osnivanja poduzeća, savjeti vezani uz marketinške aktivnosti, istraživanje, razrada poslovne ideje i izrade poslovnog plana. Pružaju se i informacije o aktualnim programima potpore Grada i nadležnih Ministarstava. Na taj način se na jednom mjestu realiziraju aktivnosti predviđene u programu poticanja razvoja obrta, malog i srednjeg poduzetništva. U dosadašnjem radu, važno je napomenuti da je centar podigao i pomogao osnivanje više od polovice realiziranih novoosnovanih pravnih subjekta u svom gradu, kao i šire.

Mariviam poslovna Akademija, Zagreb, osnovana je prije 3 godine kao rezultat dugogodišnjeg iskustva osnivača u prodaji i savjetodavnim uslugama. Akademija je kreator nekoliko stručnih trening programa iz područja prodaje, razvijanja proizvoda (start – up), osobnog razvoja, razvoja prodavača i prodajnih timova te marketing strategije.

Tehnološki park Varaždin, najveći hrvatski ICT tehnološki park, nastao je 2003. godine. Inicijatori projekta bili su Varaždinska županija, grad Varaždin, Hrvatska gospodarska komora, Visoka elektrotehnička škola (sadašnje Veleučilište u Varaždinu) i Elektrostrojarska škola Varaždin. Projekt je osmišljen kao jedinstvo svih sudionika, inicijatora i nositelja projekta. Tehnološki park Varaždin od 2007. godine do danas pomogao u stvaranju preko četrdesetak novih tvrtki i otvaranju preko 350 novih radnih mjesta.

Unatoč tomu što je globalna recesija koja traje već četiri godine imala brojne negativne posljedice na broj radnih mjesta, kupovnu moć i standard života prosječnog čovjeka, potakla je i jednu zanimljivu pojavu – trend poduzetništva. Sve je više osoba koje su upuštaju u otvaranje vlastitih tvrtki,potaknutih željom za slobodom, za neovisnošću, za stvaranjem neke vrijednosti, za stvaranje bogatstva, za stvaranje vlastitih pravila.

Poduzetnički centar Solin, Mariviam poslovna akademija i Tehnološki park Varaždin prepoznali su ovaj trend i odlučili svim zainteresiranima omogućiti da kroz trodnevni program Poduzetničkog kampa dobiju temeljna znanja o svim elementima privatnog poduzetništva, kroz poučna predavanja stručnjaka te niz praktičnih vježbi i individualni rad. Kamp će se održati u Domu kulture Zvonimir u Solinu, a sudionici će osim predavanja i vježbi imati priliku upoznati Solin – kolijevku hrvatske povijesti, kroz turističku šetnju do stare mlinice iz 18. stoljeća gdje će imati zakusku uz glazbenu pratnju dalmatinske klape.

Cilj treninga


Razviti svijest o vlastitim mogućnostima, povratiti vjeru u sebe i svoje mogućnost, kako bi bili spremni i sposobni uhvatiti se u koštac sa svakodnevnim izazovima. Naučiti kako prihvatiti rizik ali i razviti znanja i vještine koje su Vam potrebne u poslu kako bi umanjili rizik i faktor sreće.
I na kraju kako poslovni uspjeh pretočiti u osobno bogatstvo i kvalitetan život.

Kome je trening namijenjen?


Privatnim poduzetnicima
Onima koji žele započeti privatni posao
Zaposlenima u prodaji
Zaposlenima u marketingu
Turističkim djelatnicima
Ugostiteljima
Svima koji žele naučiti više o marketingu i prodaji
Voditeljima i direktorima prodaje
Svim poslovnim ljudima različitih razina u organizaciji koji prodaju proizvode i/ili usluge svoje organizacije, ali i svoje ideje i vrijednosti unutar poduzeće.

 

Cijena kampa iznosi 660,00 kn, a ulaznice možete kupiti na www.entrio.hr (Prvi dan kampa - 13.09.2013. besplatan je za sve sudionike) 

Više informacija o programu potražite na www.ljetnaskola.eu.

Dovoljno je na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. poslati svoje podatke (ime i prezime, broj mobitela), a imena dobitnika objaviti ćemo u četvrtak u 10 h.