Pin It

Ekonomski fakultet u Ljubljani FELU i P-WorldU sklopu trećeg HR Experience Zagreb, događanja koje okuplja najveće svjetske stručnjake i pionire globalne HR industrije održanog 23. i 24. rujna u Zagrebu, predstavljeno partnerstvo između FELU Ljubljana i P-Worlda!

 

Ovogodišnji HR Experience predstavio je dvanaest renomiranih svjetskih govornika, deset inspirativnih prezentacija, dvije interaktivne radionice i panel diskusije o trendovima u području ljudskih potencijala i jedno novo partnerstvo među liderima u svojim stručnim poljima. Naime, riječ je o Ekonomskom fakultetu u Ljubljani (FELU) i P-Worldu koji su se udružili kako bi tvrtkama osigurali izvrsne certificirane  edukativne treninge.

FELU je regionalni lider u području ekonomije i karakterizira ga 65 godina tradicije u korporativnom obrazovanju i poslovnoj edukaciji, a P-world je mlada, međunarodna kreativna tvrtka koja posluje na čak 20 međunarodnih tržišta. Bit partnerstva je sinergija P-worlda koji je lider u praktičnom dijelu poput suradnje s tvrtkama kao što su Ebay, Facebook, Google u kombinaciji sa stručnošću i inovativnošću vrhunskih profesora s FELU-a. "Radujemo se našoj suradnji s FELU. Uz našu globalnu stručnost i visoku razinu certificiranja siguran sam kako će naši tečajevi biti veliki uspjeh, ali i kako će pomoći lokalnoj poslovnoj zajednici da slijedi svjetske trendove i rast globalnih tvrtki" izjavio je direktor tvrtke P-World, Kosta Petrov.

„Možemo osigurati globalnu i regionalnu stručnost, edukativna rješenja koja se mogu lako provesti u različitim tvrtkama. Ponosimo se izvrsnim stručnjacima u svakom području pružanja certificiranih treninga. Tečajevi su certificirani kroz FELU i imaju zajedničke EFMD EQUIS i AACSB akreditacije. Sve informacije koje se razmjenjuju na treninzima strogo su povjerljive. Tečajevi se temelje na potrebama klijenta, a mogu varirati od kratkih tečajeveva do velikih projekata”, rekao je dekan Ekonomskog Fakulteta Sveučilišta u Ljubljani dr. Dušan Mramor.

Više informacija:

http://www.thepworld.com

www.ef.uni-lj.si