Pin It

AbrakadabraKrenula je krenula! Dobili smo najveću platformu za online trgovinu Abrakadabra, projekt tvrtke A007. Abrakadabra nudi više od 100.000 proizvoda i više od 1000 brendova, a osigurava i besplatnu dostavu. Glavni investitor, koncern Agrokor uložio je u ovaj projekt više od 40 milijuna kuna!

Abrakadabra jedinstveni je online mall neprehrane u Europi i kako su prenijeli brojni mediji, trenutačno zapošljava 25 stručnjaka. Abrakadabra planira širenje i na slovensko i srbijansko tržište. 

"Na hrvatskom tržištu na kojemu e-commerce čini svega 4% udjela ili 3,5 milijardi kuna prometa u ukupnom maloprodajnom tržištu, A007 u prvih godinu dana planira uzeti tržišni kolač vrijedan 20 milijuna eura. Respektirat će i globalne i lokalne igrače poput Amazona, Monda ili eKupi. No svoju prednost vide u tome što nude besplatnu dostavu kupljenih proizvoda na bilo koji kiosk Tiska diljem Hrvatske, na više od 1300 lokacija i 50 paketomata, prodaji na rate, dok se dostava na kućnu adresu plaća 19 kuna" piše Vecernji.hr.

Abrakadabra nudi i hrvatske brendove  

Jedna od posebnosti Abrakadabr predstavlja Avenue de CRO,gdje možete nabaviti modele Aleksandre Dojčinović, Neba, Krie, Elfsa, Zigmana, Borisa Pavlina, A'Marie, Hippy gardena, Lokomotive i drugih. Veliku vrijednost predstavlja i mogućnost po prvi puta na ovakvom mjestu možete kupiti Greyp bicikle, hrvatske najperspektivnije inovativne tvrtke Rimac automobili. I to nije sve .... na Akrakadabri se nalazi Kisha, pametni kišobran s posebno dizajniranim džepićem u kojem se nalazi Bluetooth modul, a s kojim se kišobran i pametni telefon povezuju. Također i uspješan britanski modni brend F&F teIntersport.  

AvenuedeCRO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abrakadabra je jedino prodajno mjesto u Hrvatskoj za kupnju Bellabeat Leaf. Po prvi puta na hrvatskom web shopu možete pronaći Red Bull fashionColmarMad Pax koji su Brad Pitt i Angelina Jolie dizajnirali!

U pripremi su još i mnogi, mnogi drugi brendovi ...


Abrakadabra ili 
"što želim, to i dobijem"

Abrakadabra je prema riječima autora jedina e-commerce platforma u regiji koja podržava čak 4 poslovna modela: CrossDock , Marketplace, Deposit i Dropshipment što im omogućava veliku fleksibilnost u suradnji s poslovnim partnerima. Naziv Abracadabra je riječ koja se na najviše svjetskih jezika govori u izvornom obliku. Na aramejskom jeziku se prevodi kao "što želim, to i dobijem".

Izvor: Večernji.hr

Foto: screenshot online trgovine Abrakadabra