Pin It

Startup camp Rijeka 2016 MojBizEvo nekoliko razloga zašto je dobro biti u Rijeci negdje sredinom devetog mjeseca. Za svakog startupera dobra je vijest da su počele prijave za Startup Camp Rijeka 2016! Projekt koji će i ove godine dovesti mentore, zanimljive poslovne ideje i, naravno, novce, nagrade i investitore!

«Ovo je peta godina održavanja Startup Campa Rijeka. Projekti koji su se do sada prijavili na kamp su prikupili preko 2 milijuna dolara investicija. Ove godine očekujemo još bolje rezultate“, kaže voditeljica programa, Jana Blažević Marčelja iz STEP RI.

Startup Camp Rijeka održat će se u prostorima STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci od 14. do 18. rujna 2016. godine. Start up Camp realiziran je u suradnji s U.S. Embassy Zagreb.

Nagrade za najbolje timove


•    Toshiba Satellite Radius tablet/laptop za prvo, Apple iPad za drugo i GoPro HD Hero kameru za treće mjesto
•    Mogućnost sudjelovanja na FTC2 – Fast track to Chicagoland radionici koja će se održati u Varaždinu od 19. do 21. rujna. Polaznici radionice će dobiti podršku mentora iz Chicaga vezano uz izlazak na američko tržište. Svi sudionici će dobiti besplatan smještaj i savjetovanje.
•    Automatski ulazak u drugi krug selekcija za ABC accelerator u Ljubljani

Besplatno sudjelovanje, smještaj i hrana

Sudjelovanje za sve sudionike je besplatno i uključuje smještaj i prehranu. Prijaviti se možete na izrazito osvježavajućoj web stranici Startup Camp Rijeka do 1. kolovoza 2016.

Startup Camp Rijeka održat će se u prostorima STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci od 14. do 18. rujna 2016. godine. Start up Camp realiziran je u suradnji s U.S. Embassy Zagreb.

Startup Camp Rijeka pokrenut je s ciljem podupiranja razvoja startup scene i pomoći mladima da vlastite ideje razviju u održive poslovne poduhvate. Odabrani kandidati u dobi između 18 i 35 godina raditi će s mentorima iz SAD-a i Hrvatske, mahom uspješnim poduzetnicima i investitorima.

Startup Camp Rijeka 2016 1


Pratite nas

facebook linkedin

UNUTARNJE Slider vijesti