Pin It

Sajam REXPO 2017 ZagrebSajam Rexpo već se šestu godinu zaredom održava u City Plazi na Slavonskoj aveniji a ove godine sajam traje 30.11. i 1.12.2017.

Rexpo je međunarodni sajam investicijskih projekata, koji na oko 2.500 četvornih metara izložbenog, konferencijskog i prostora za sastanke okuplja domaće i strane ulagače te predstavlja najbolje investicijske projekte u regiji.

Ministar Cappelli na svečanome otvorenju sajma REXPO 2017

REXPO kao najvažniju platformu za prezentaciju investicijskog potencijala Hrvatske prepoznaju i ključne državne institucije što potvrđuje i dolazak ministra turizma, Garija Cappellija te potpredsjednika Vlade i ministra graditeljstva i prostornoga uređenja, Predraga Štromara, koji će održati prigodne govore na otvorenju sajma, 30. studenog u 17:00.

REXPO dovodi premijeru prezentacije „Pelješki most - inženjersko remekdjelo“

Glavni i odgovorni projektant Pelješkog mosta, poznati slovenski inženjer Marjan Pipenbaher, u okviru programa prvog dana REXPO-a, po prvi će puta za javnost održati prezentaciju kojom će približiti tehničke detalje mosta, ali i otkriti zašto smatra da će taj most biti jedan od pet najatraktivnijih u Europi te jedan od najvećih novih simbola Hrvatske.

Veliki investitor DAMAC International dolazi na REXPO

Na panelu pod nazivom „Novi val stranih investitora u regiji“, koji je na programu kao prva diskusija na REXPO forumu (30.11. u 9:30), sudjelovat će i Wael Al-Lawati, viši potpredsjednik tvrtke DAMAC. Tvrtka koja je vodeći investitor u luksuzne nekretnine sa Srednjeg Istoka, prepoznala je REXPO kao platformu koja će im omogućiti detaljno upoznavanje s investicijskim potencijalom Hrvatske za koju su iskazali ogroman interes.

Registrirajte se online već danas za REXPO - kotizacija vrijedi za oba dana događaja, te uključuje i večernji Gala Party koji počinje 30.11. odmah nakon svečanog otvorenja i premijerne prezentacije Pelješkog mosta. Vidimo se na REXPO-u!

 

Poduzetnički portal MojBiz.com medijski je pokrovitelj međunarodnog sajma investicijskih projekata REXPO

 

Foto: screenshot web stranice REXPO 2017

PROMO