Pin It

Pokrenuta besplatna online platforma učenja i savjetovanja kao potpora mikro, malim i srednjim poduzećima (MSME) suočenima s ekonomskim posljedicama pandemije korona virusa.

Trening moduli traju 30 minuta, interesantni su posebno zato jer se bave pitanjima aktualnim u vremenima Covid-19 krize. Platforma će se stalo nadopunjavati, a osim online treninga , bit će dostupne informacije i alati velikih konzultantskih kuća, namijenjeni malom gospodarstvu.

Za krajnje korisnike, besplatno. Za sada je sav materijal na engleskom jeziku.

Program pomoći za 10.000 poduzeća u 30 zemalja putem savjetovanja iz područja kriznog menadžmenta   

•    EBRD je pokrenuo online savjetodavni centar za potporu mikro, malim i srednjim poduzećima  u pandemiji izazvanoj  korona virusom
•    Platforma pruža stručno savjetovanje u vođenju zaposlenika, dobavljača i novčanih tokova u krizi
•    Program pomoći namijenjen preko 10.000 poduzeća u 30 zemalja

Besplatnu online platformu učenja i savjetovanja kao potporu mikro, malim i srednjim poduzećima (MSME) suočenim s ekonomskim posljedicama pandemije korona virusa pokrenuo je EBRD.

Dostupan je prvi modul, Krizni menadžment: Vaši klijenti i dobavljači koji će sadržavati savjete o tome kako održati lanac nabave i priljev novca stabilnima, dok će ostali moduli biti dostupni ubrzo nakon toga. Svi ponuđeni materijali će biti dostupni na arapskom, engleskom, ruskom, ukrajinskom i turskom jeziku.


Izvor: EBRD Croatia
Foto: screenshot www.ebrdknowhowacademy.com


Pratite nas

facebook linkedin

UNUTARNJE Slider vijesti