Pin It

Balkan Biznis Forum se po četvrti put održava  15. listopada 2020. u Kombank Dvorani u Beogradu. Broj mjesta je ograničen. Karte su već u prodaji.

Vodeća regionalna konferencija o biznisu i liderstvu BBForum, dovodi Lucy Adams, BBC Direktoricu u Beograd u Srbiji, da razmjeni svoja iskustva s rukovodiocima i vlasnicima poduzeća u regiji.

Lucy Adams konzultantica, izvršna direktorica HR Disruptive, autorica knjige “The HR Change Toolkit” (priručnik za promjene u ljudskim resursima) koja je postala Amazonov bestseler broj 1 u kategoriji upravljanja ljudskim resursima.

Lucy je kreator inovativnog metoda EACH za promjenu organizacijske kulture, koji predstavlja potpuno novi trend u menadžmentu - za uvođenje i vođenje promjena u novim tržištnim uvjetima, koji će predstaviti na svojoj radionici "Organization Disrupted: It's Time for Something Different" na BBForumu 2020.

Detalji o Forumu, učesnicima, VIP sesijama, prijavi za sudjelovanje dostupni su na web stranici konferencije Balkan Biznis Foruma 2020. Možete se prijaviti i na Facebook stranici, Instagramu  ili LinkedIN profilu.

Lucy Adams kreirala Disruptive HR kao odgovor na nedostatak novog razmišljanja

LucyAdams je bila na poziciji HR Direktora  BBC, jedne od najpoznatijih britanskih institucija, tijekom  najturbulentnijih razdoblja ove novinske kuće. Lucy je ekspert za organizacijske promjene u kompleksnim organizacijama sa dugogodišnjim iskustvom u vođenju BBC-a, Serco, Eversheds LLP i Firehouse.

Tijekom svog mandata vodila je restruktuiranje Izvršnog Odbora, prilikom čak četiri promjene generalnog direktora, nadgledala preseljenje ovog velikog sistema na novu Salford lokaciju i upravljala mnogim javnim krizama BBC-a. Također je bila zadužena za kreiranje strategije ljudskih potencijala BBC North-a, najveće multimedijalne novinske redakcije u Europi i efektivno vodila aktivnosti kako bi osigurala uspješno izvještavanje Olimpijskih igara 2012 u Londonu.

Kreirala je Disruptive HR kao odgovor na nedostatak inovacije i novog razmišljanja u području vođenja i razvoja ljudi. Cilj ovog koncepta je ponuditi spoj najnovijih ideja, svjež pogled i praktična rešenja koja sada primenjuju vodeće međunarodne kompanije.

Lucy Adams danas pomaže biznis liderima u mnogim međunarodnim kompanijama širom svijeta. U svom pristupu primenjuje nove i svježe uvide s praktičnim alatima kako bi biznis lideri uspješno vodili, ali i angažirali i razvijali svoje zaposlene na načine koji su relevantni u novonastalom biznis svijetu.

Detalji o Forumu dostupni su na web stranici konferencije Balkan Biznis Foruma 2020. Prijava na Facebook stranici, Instagramu  ili LinkedIN profilu.

Gost Dr. Isaac Sheps, predsjednikom Centralnog odbora za MSS, Instituta za standard Izraela

Lucy će se pridružiti Dr. Isaac Sheps, CEO, autoru, vizionaru, predsjednikom Centralnog odbora za MSS, Instituta za standard Izraela (eng. Central committee for MSS, Standards Institution of Israel, Ramat Hasharon), bio je na poziciji višeg izvršnog savjetnika Predsjednika i Izvršnog odbora Carlsberg Grupe, Član Izvršnog Odbora Carlsberg Group. Nositelj Ordena časti Kraljevine Danske, za izuzetan doprinos u promociji danskih proizvoda u inozemstvu.

Na njegovom autorskm predavanju “Putovanje ka postizanju održivog uspjeha u kompanijama”  i VIP sesiji, Dr. Sheps će predstaviti tehnike i alate koji inpute pretvaraju u kontinuirani uspjeh kompanija, uz pomoć uspostavljanja i provođenja ispravnih procesa, predstavljajući „što“ se mora učiniti.  Organizacija također mora osigurati da ima organizacijsku kulturu i kompetencije potrebne za provođenje ovih procesa, predstavljajući „kako“ treba raditi stvari. “ŠTO“ i „KAKO“ će biti predstavljeni u prezentaciji Dr. Shepsa na Balkan Biznis Forumu 2020.

Balkan Biznis Forum (BBForum) se održava jednom godišnje i posvećen je razvoju liderstva, poduzetništva, kreativnosti i inovativnom razmišljanju. Ono što naše konferencije čini tako izuzetnim je naša jedinstvena kombinacija ljudi, iskustva, atmosfere i znanja. Na našim konferencijama, predavači su najistaknutiji svetski poslovni stručnjaci, lideri i utjecajni ljudi. Posebnu pažnju posvećujemo svakom detalju i nastojimo da Balkan Biznis Forum ponudi nezaboravno iskustvo koje pokreće na akciju, motivira da mislite drugačije, ostavlja vas nadahnutim.

#BBForum2020 je namijenjen uspješnima i onima koji to žele postati

BBForum 2020 je namijenjen CEO, generalnim direktorima, top menadžmentu kompanija, kao i HR i L&D menadžerima, menadžerima prodaje i komunikacija, vlasnicima malih i srednjih preduzeća. Balkan Biznis Forum tradicionalno okuplja donositelje odluka u kompanijama i organizacijama i vlasnike biznisa iz regije Balkana.

Tema Balkan Biznis Foruma 2020. je TRANSFORMACIJA – Putovanje ka postizanju održivog uspjeha u kompanijama.

BBForum 2020. omogućit će sudionicima da u direktnom kontaktu na radionicama i VIP sesijama razmjene stavove sa svjetskim stručnjacima na temu kompleksnosti, organizacijske budućnosti, agilnosti i održivosti.

NOTE: BBForum 2020 će provesti sve zaštitne mjere, u skladu sa preporučenim sigurnosnim mjerama zaštite Vlade Republike Srbije i Svjetske Zdravstvene Organizacije koje budu važile u trenutku održavanja.

Detalji o Forumu, učesnicima, VIP sesijama, prijavi za sudjelovanje dostupni su na web stranici konferencije Balkan Biznis Foruma 2020. Možete se prijaviti i na Facebook stranici, Instagramu  ili LinkedIN profilu.

PROMO

Izvor: Balkan Biznis Forum 2020

Foto: Balkan Biznis Forum 2020

Obrada i priprema teksta: Mirjana Fijolić

MojBiz.com poduzetnički web portal medijski prati konferenciju Balkan Biznis Forum 2020.

Ovo je već druga godina kako Mojbiz.com surađuje s Balkan Biznis Forumom. Prvi puta upoznala sam legende prodaje i leadershipa Brian Tracya i Marshall Goldsmitha. Preporučujem Forum jer kombinacija učenje, umrežavanje, noćni život i obilazak Beograda može vam donijeti nezaboravno iskustvo.


Pratite nas

facebook linkedin

UNUTARNJE Slider vijesti