Pin It

personal_branding

Prvi dojam ... prvih sedam sekundi .... Razmislite što ste u tako kratkom vremenu zapamtili. Upoznavajući nove ljude, ili predstavljajući se na razgovoru za posao. Pokušajte se sjetiti onih koji su na vas ostavili dubok dojam u tako ekstremno kratkom vremenu. Pokušajte se sjetiti što se dogodilo u prvih sedam sekundi? Zašto toliko spominjem sedam sekundi .... odgovor se nalazi u „Prvih 7 je najvažnije “ Osobni coaching i styling usluzi.

 

Razvijajući dodatnu vrijednost za sve korisnike svojih usluga, dvije tvrtke:  Misliona d.o.o. za osobni i poslovni coaching i Minutadvije d.o.o. Concierge i Lifestyle Management, osmislile su visoko individualiziranu uslugu (re)kreiranja osobnog i poslovnog imidža, za tvrtke i pojedince. Naziv se temelji na činjenici da je uobičajen prosjek vremena u kojem formiramo mišljenje o drugoj osobi u prvom kontaktu – sedam sekundi. Prvi dojam vrlo je trajan, a za njegovu promjenu potrebno je uložiti višestruke napore.

Na našem tržištu sasvim nova usluga omogućuje sinergiju rada s osobnim coachem i stilistom.

„Prvih sedam je najvažnije“ je:
- osobno, poslovno ili privatno savjetovanje: rad s osobnim coachem i stilistom, visoko individualiziran i u potpunosti prilagođen potrebama ili specifičnom cilju korisnika.
- trening namijenjen tvrtkama obuhvaća elemente osobnog dojma i utjecaja, neverbalne komunikacije, značaj asertivnosti, analizu osobnog stila, organizaciju garderobe, važnost boja, vezu pojavnosti i uspjeha, te pojedinačno savjetovanje sudionika radionice – kako zadržati individualnost i osobni stil usklađen sa korporativnim imidžem tvrtke

O Mislioni: poznata coaching tvrtka specijalizirana je za osobni i poslovni coaching, usmjeren osobnom rastu i razvoju, uključivo usvajanju novih znanja i alata te balansiranju privatnog i poslovnog života. Coaching je proces 1:1,u potpunosti prilagođen osobnim ciljevima i potrebama.  Coach je Elena Cvjetković.

O Minutadvije: prva Concierge&Lifestyle management tvrtka posvećena pružanju širokog spektra personaliziranih usluga korisnicima koji žive modernim, užurbanim i često stresnim načinom života. Tvrtku su 2008. osnovale povijesničarka umjetnosti Nives Borko i modna dizajnerica, suvlasnica modnog studija I-gle Martina Vrdoljak Ranilović kako bi uslugama koje nude, omogućili uspostavu ravnoteže između poslovnog i privatnog života, a s ciljem podizanja kvalitete i kulture življenja. Predavači i su modne dizajnerice i stilistice Martina Vrdoljak Ranilović i Nataša Mihaljčišin.

Za sve dodatne informacije možete se slobodno obratiti:
- Elena Cvjetković, mob 091 3536211, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
- Nives Borko, mob 091 6129700, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pitanja vezana za ovu tematiku šaljite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript s napomenom za rubriku coaching.