Pin It

Business Lens za poduzetnice iz Hrvatske EBRDBusiness Lens je inovativna online platforma kreirana za poduzetnice iz Hrvatske kako bi im pružila uvid u njihovo poslovanje, a pokrenuta u okviru EBRD Programa za poduzetnice.

Kako koristiti Business Lens?

Ukoliko ste poduzetnica iz Hrvatske, imate priliku primijeniti ovaj jedinstveni alat kojem možete pristupiti odmah tako što ćete posjetiti stranicu  www.ebrdwomeninbusiness.com, pri tome birajući  “Hrvatska” u padajućem meniju, te klikom na odjeljak „Počnite s Business Lens analizom“. Popunjavanjem upitnika, za manje od 20 minuta, ćete imati pregled Vašeg poslovanja u sedam ključnih područja: financijsko upravljanje i učinak, poznavanje tržišta, marketing i prodaja, ljudski resursi, strategija i organizacija, upravljanje rizikom i poslovanjem.

Business Lens pomaže u razvoju i financiranju poslovanja

Nakon popunjavanja upitnika, Business Lens će kreirati izvještaj prikazujući Vaše rezultate, kao i objašnjenje kako možete dalje razvijati i financirati Vaše poslovanje, ali i mnogo više od toga. Bez obzira da li to značilo dobiti personalizirani savjet, pristup financijama kod jedne od naših partnerskih banaka, jačanje Vaših liderskih sposobnosti ili jednostavno upoznavanje drugih poduzetnica, ovaj izvještaj može pomoći da ubrzate rast Vašeg poslovanja.

Pratite #businesslens

Pratite #businesslens, dijelite fotografije i pokažite kako Business Lens može pomoći malim biznisima u Hrvatskoj. Objavljujući svoje fotografije označite EBRD na Instagramu (@ebrd_official), Facebooku ili Twitteru (@EBRD), te koristite hashtag #businesslens.


Znate poduzetnicu iz Hrvatske? Podijelite ove informacije s njima! Ukoliko imate upit, slobodno pošaljite na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.