Pin It

Razvojna agencija ZagrebAko otvarate poduzeće, prijavljujete se na natječaje EU, imate ideju, ali ne znate kako je zaštititi u tome vam novim webom želi pomoći Razvojna agencija Zagreb - TPZ.Na web adresi www.raza.hr, poduzetnici će pronaći odgovore gotovo na sva važna pitanja. Projekt je financirao Grad Zagreb, a realizirali su timovi tvrtki Creative Nights iz Velike Gorice i Netgen iz Zagreba.

 

Razvojna agencija ponudila je puno savjeta vezanih uz financije, marketing, fondove EU-a, financijske poticaje, putem rubrika kao što su Poduzetnički vodiči, Poduzetnički pojmovnik, Poduzetnička edukacija, Usluge za poduzetnike, Projektni natječaji, Programi potpore i Razvojni projekti. "U skladu s individualnim potrebama poduzetnika Agencija savjetuje u odabiru najboljeg modela financiranja projekata i poslovanja putem dostupnih sredstava kao što su natječaji za bespovratna sredstva, seed capital, poslovni anđeli, venture capital, subvencionirani krediti, Proof of Concept, akceleratorski programi i druge raspoložive mogućnosti. Pruža savjete i pomaže kod pisanja prijava za javne natječaje dostupnih nacionalnih i EU potpora u svrhu dobivanja bespovratnih sredstava." izjavio je Frane Šesnić, direktor Razvojne agencije Zagreb.

Informacije su sadržajno i tehnički prilagođene poduzetnicima i inovatorima u svim fazama razvoja. Za oblikovanje sučelja korištena je tehnika Responsive Web Design koja omogućava prilagodbu prijeloma stranica cijeloj paleti uređaja od pametnih telefona, preko tablet uređaja do desktop monitora. Sadržaj možete pretraživati internom i Googleovom tražilicom. Prilagođen je osobama s posebnim potrebama.


Pratite nas

facebook linkedin

UNUTARNJE Slider vijesti