Pin It

Kako raditi u Joomli?Siniša Gavrilović, poznati stručnjak za SEO i vlasnik Trenutka.hr i Leon Flatz organiziraju radionicu koja će vam otvoriti znanja i vidike o web marketingu i izradi weba. Zašto drugi zarađuju tisuće izrađujući web stranice a vi još niste pokušali?

“Što bi se dogodilo kad bi Vam iskusni webmajstor u samo jednom danu pokazao kako i Vi možete brzo napraviti kvalitetnu web stranicu i to isključivo upotrebom potpuno besplatnih alata s Interneta ?"
 

Naučite raditi web u jednom danu!

Što bi rekali kada bi Vam netko ponudio da u jednom danu naučite raditi jednostavne webove i tako počnete ostvarivati dodatne mjesečne prihode ?

Dok se cijela ekonomija trese pod teretom dugotrajne recesije, određene poslovne djelatnosti imune su na krizu i bilježe stalni rast. Jedna od tih rastućih djelatnosti je izrada web stranica. Broj tvrtki kojima trebaju web stranice uskoro će biti jednak ukupnom broju tvrtki u Hrvatskoj.

JoomlaImati tvrtku, a nemati web stranice je nešto što si samo rijetki mogu dopustiti. Mnoge tvrtke imaju po nekoliko web stranica kojima promoviraju ili prodaju svoje proizvode. Sve te poslove oko izrade web stranica, njihovog smještanja na internet, održavanja i promocije netko treba raditi.

Zašto to ne biste bili baš Vi ?

Po završetku radionice moći ćete samostalno instalirati i održavati Joomla CMS. U potpunosti ćete shvatiti kako upravljati izgledom i dijelovima svoje stranice, naučiti ćete kako samostalno kreirati sve potrebne rubrike, podrubrike, kontakt formulare i ostale dijelove svojeg budućeg web-a.

Seminar će se održati i u 7. mjesecu - 13.07. i 14.07. i u 8.mjesecu 24.08. i 25.08. Prijavite se ...