Pin It

Svakodnevno se služimo internetom iz potrebe ili u slobodno vrijeme i u tome uživamo! Da biste zaista uživali u surfanju i pritom se motivirali donosimo nekoliko web stranica koje će vas voditi i poticati na aktivnosti, a da istovremeno nećete gubiti vrijeme na nekvalitetan sadržaj.

 

Mashable

Najpopularniji svjetski web koji prati događanja iz digitalnog svijeta i društvenih medija, Mashable je unatrag tri godine obogogatio sadržaj. 

Where Cool Things Happen

Stranica koja po kategorijama s prefiksom "cool" donosi pregršt ultra zanimljivih slika, stvari, destinacija, događaja itd. Zapanjujuće statistike, mjesta za koja ste mislili da ni ne postoje, spektakularne panorame, jednostavno Where Cool Things Happen!

Bored Panda

Vodeća platforma u svijetu umjetnosti, dizajna, fotografije - Bored Panda. Mjesto koje okuplja sve entuzijaste i umjetnike te im omogućava razmjenu svojih ostvarenja i viđenja svijeta oko sebe, a samim time i laicima koji imaju priliku zaviriti u njihov svijet.

Netflix

Veselje gledanja serija i filmova - to je Netflix. Lansiran je 2007. godine, a u posljednjih nekoliko godina promijenio je način gledanja tv i online sadržaja, omogućavajući cijele sezone vlastitih serija, kao što je House of Cards, dostupnima odjednom, bez čekanja epizoda. 

TedX

TEDX ili Technology, Entertainment, Design, je neprofitna organizacija kojoj je osnovna svrha širenje i dijeljenje ideja u formi kraćih govora (18 minuta ili manje). Danas pokriva sve teme, dizajn, tehnologiju i zabavu. Dakle od znanstvenih, poslovnih do općenitih tema od globalnog značenja. 

Izvor: Ponuda dana

Foto: pixabay