Pin It

Best Stay 2017Vodeći regionalni hotelijeri i stručnjaci u turizmu okupit će se na Best Stay konferenciji u Splitu, 19. i 20. listopada.

Nakon izrazito uspješng, prošlogodišnjeg eventa, Best Stay ove godine donosi nove zanimljivosti i promjene. Ove godine koncept Best Staya i fokus konferencije stavljen je na luksuzni turizam, i to na hotele. Organizatori najavljuju kako će treće izdanje događaja, novu lokaciju i fokus na luksuzni turizam, obilježiti dodjelom nagrada koja će se održati na kraju prvog dana. Stručni žiri koji će odlučivati o pobjednicima svake kategorije čine vrhunski stručnjaci iz Italije, SAD-a, Velike Britanije i Švicarske.

Uz konferenciju će  ponovno biti organizirana i radionica koja će se održati u subotu, a koja će biti posvećena privatnim iznajmljivačima.

Best Stay 2017 – govornici

Best Stay 2017 govornici

 

Kao događaj koji je usmjeren na povećanje kvalitete turističke ponude u regiji, kao i razvijanje luksuznog turizma, Best Stay ove godine nagrađuje najbolje, najinovativnije i najluksuznije u ovom dijelu Europe. Sva rješenja, tvrtke, ili individualci koji se ističu ponudom, uvođenjem novih ideja, vođenjem poslovanja, imaju priliku dobiti prestižno priznanje struke za svoj rad.

Prijavite se na Best Stay 2017

Trenutno je ograničen broj ulaznica sa ranim popustom u prodaji! Ako još nemate kotizaciju za Best Stay 2017, kupite ju sada, po najpovoljnijoj cijeni. Cijena jednodnevne kotizacije je 795 kn + PDV, a dvodnevne 1,495 kn + PDV. Uštedite i do 400 kn u usporedbi s punom cijenom kotizacija.

best stay 2016

Za sve dodatne informacije, posjetite službenu web stranicu događaja www.beststayevent.com, ili kontaktirajte organizatore na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 051/580-730.

 

Foto: Proper d.o.o.