Pin It

PILC 2017 OpatijaŠesta PAR International Leadership Conference (PILC) „Kreativno liderstvo“ održat će se 24. i 25. ožujka, 2017 u Opatiji.

PILC je prva znanstveno-stručna konferencija iz područja liderstva u Hrvatskoj koju organiziraju Visoka poslovna škola PAR i Poslovna akademija Rijeka u suradnji s prestižnim Iacocca Institutom iz Sjedinjenih američkih država. Od prve zajedničke konferencije, 2012. godine, mijenjale su se teme, ali ne i cilj; promicati vještine vođenja i iskustvo lidera iz različitih područja kroz povezivanje akademske i gospodarske zajednice, razmjenu znanja i iskustva. Moderni izazovi od lidera zahtijevaju kreativnost u organizacijskim aktivnostima, donošenje brzih odluka i prilagođavanje promjenama. Organizacije stvaraju novu vrijednost temeljem informacija i znanja, dok ključni element za opstanak i razvoj organizacije postaje konkurentnost u kompleksno digitaliziranom i iznimno konkurentnom poslovnom okruženju. Kreativnost je postala prednost koje stvara poslovne prilike, poboljšava učinkovitost i podržava organizaciju u postizanju ciljeva.

Potreba za poticanjem kreativnosti, za razliku od klasičnih oblika rukovođenja, stavljaju pred izazov top menadžere i voditelje različitih odjeljenja. Sukladno tomu, PILC konferencija promiče interdisciplinarni dijalog i potiče sudionike na usavršavanje i umrežavanje na međunarodnoj razini. Sudionici konferencije će imati priliku prisustvovati glavnoj panel raspravi na temu „Kreativno liderstvo“ te na okruglim stolovima s temama koje odražavaju „kreativne“ izazove upravljanja poduzećima i timovima; e-Leadership i Liderstvo u kreativnim industrijama.

Jedinstvenom iskustvu ove konferencije doprinijeti će Executive leadership radionice pod vodstvom vrhunskih stručnjaka. Radionice će sudionicima pružiti priliku za procjenu i razvijanje kreativnih vještina, poboljšanje poslovanja i tehnika vođenja te rast profesionalne mreže. Priključite se ovom značajnom događanju i prijavite se na vrijeme za sudjelovanje na međunarodnoj konferenciji PILC 2017 te provedite ugodne trenutke u prekrasnoj Opatiji!


Više informacija o temama, kao i sve dodatne informacije možete pronaći na službenoj web stranici PILC konferencije par-conference.com Upite možete slati na službeni e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili ih uputiti pozivom na službeni broj Visoke poslovne škole PAR +385 51 327 037