Pin It

Brodoto agencija odlučila se boriti protiv sadašnje krizne situacije odgovorima i rješenjima na goruća pitanja organizirajući ciklus od pet radionica "Online susreti poduzetnika"!

Kako bismo pružili podršku poduzetnicima u ovim nesigurnim trenucima, odlučili smo pretočiti višegodišnje iskustvo i znanje u ciklus od pet online radionica pod nazivom “Online susreti za poduzetnike”, koje smo prilagodili njihovim trenutnim potrebama.

Sve detalje o radionicama pogledajte ovdje
Link za prijavu na radionice!

Kako financirati poduzeće?

Prva radionica ”Izvori financiranja za poduzeća” kreće 6.4. u 14 sati putem online servisa Zoom, koji je iznimno jednostavan za korištenje, čime omogućujemo svim dobnim skupinama sudjelovanje iz udobnosti svog naslonjača.

Svaki tjedan ćemo razraditi po jednu temu, kako bi poduzetnici samostalno usvojili alate kojima će ojačati trenutačno nestabilno ekonomsko stanje unutar svojih redova.

Radionice će se održavati jednom tjedno, kako bi sudionici imali dovoljno vremena obraditi i primijeniti dobivene informacije i upute.

Tako ćemo na prvoj radionici ”Izvori financiranja za poduzeća” proći detaljno kroz sljedeće kategorije:

-> Pregled osnovnih tipova i raspoloživih izvora financiranja za poduzetnike
-> “Klasični” oblici financiranja (krediti, bespovratna sredstva)
-> Alternativni oblici financiranja (crowdfunding, crowdinvesting, fondovi rizičnog kapitala, poslovni anđeli)
-> Mjere za očuvanje gospodarstva
-> Pregled raspoloživih natječaja

Iako je riječ o online radionicama, svi sudionici moći će bez problema aktivno sudjelovati putem videa ili slanjem poruke, jer su povratne informacije i pitanja uvijek dobrodošli, kako za predavače, tako i za sudionike.

Brodoto u okviru Online susreta za poduzetnike priprema više radionica

-> Izvori financiranja za poduzeća - 6.4.
-> Efikasna promocija za poduzeće - 14.4.
-> Optimizacija poslovanja korištenjem online alata - 20.4.
-> Društveno odgovorno poduzetništvo - 27.4.
-> Crowdfunding Academy - 29.3.-30.3.

S obzirom na trenutnu situaciju kojom je velika većina pogođena, te vođeni željom da što više poduzetnika dobije odgovarajuću stručnu pomoć, cijene smo snizili za 60% od redovnog iznosa.

Sve ostale detalje o radionicama pogledajte ovdje
Link za prijavu na radionice!

 

Društveno poduzeće Brodoto osnovano je 2014. godine u Zagrebu, a od 2017. godine otvorena je i poslovnica u Beogradu. Naš rad strateški je fokusiran na regionalna tržišta, s time da agencija sudjeluje i u brojnim međunarodnim razvojnim projektima koji su usmjereni na pružanje podrške ranjivim skupinama, kao i razvoju ekosustava društvenog poduzetništva u ruralnim regijama Središnje Europe. Usluge koje nudimo klijentima prvenstveno su usmjerene na razvoj poslovanja poduzetnika i poduzetničkih potpornih institucija. Specijalizirani smo za poslovno planiranje, marketing i podršku kompanijama i institucijama u povećanju financijske i komercijalne održivosti te društvene odgovornosti. Naš tim trenutno broji osam članova, a redovito u svoj rad uključujemo i pripravnike iz cijelog svijeta. Posebno smo ponosni na razvojne projekte koje sami pokrećemo kako bismo odgovorili na lokalne izazove. Na taj način razvili smo program edukacije o alternativnim izvorima financiranja (Crowdfunding Academy), pokrenuli prvu regionalnu konferenciju o društveno odgovornom poslovanju (Impact Conference), pružamo podršku beskućnicima kroz projekt Invisible Zagreb te iniciramo razvoj održivih otočkih zajednica kroz projekt Stonefish Hill.


Kontakt osoba Damir Šoh, CEO, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i 091 563 11 93

Foto: vlasništvo agencije Brodoto

PROMO