Pin It

MojBiz.com i urednica Mirjana Fijolić u gostima 16.02. 18.00 sati kod poduzetnice Višnje Željeznjak i Rene Brakus iz  IT zajednica Rijeka. Podijelit ću osobna mentorska, poduzetnička i predavačka iskustva. Pripremite pitanja, pratite na YouTubeu

Studenti i poduzetnici početnici, pažnja! Pod motom 'male ideje čine velike promjene', dolazim u goste live emisije IT zajednice Rijeka gdje ćemo pričati o vještinama, znanjima,  idejama i stavovima koji značajno pomažu ako ih se usvoji na početku karijere.

Neke od tema koje ćemo obuhvatiti:
- Razlozi zbog kojih Hrvati biraju poduzetništvo
- Zbog čega postoji strah od neuspjeha i strah od poduzetništva?
- Da li studirati ili postati poduzetnik?
- Zagreb ili Beč? Iskustva iz posjete Beču, ili: kako poduzetništvo izgleda u Austriji
- Što nedostaje hrvatskom obrazovanju?
- Kako studente i poduzetnike početnike pripremiti za snalaženje na tržištu i poduzetništvo
- Intrapreneurship ili kako se ponašati kao poduzetnik čak i ako ste zaposlenik
- Mentoriranje: koliko je mentor važan u razvoju poduzetnika
- Neki izvrsni izvori informacija, znanja i besplatne edukacije

GOŠĆA: MIRJANA FIJOLIĆ
Mirjana se školovala u Zagrebu, Londonu i SAD-u. Mentorica je za žene poduzetnice u britanskoj organizaciji Cherie Blair Foundation for Women, u programu Mentoring Women in Business Programme, kao i u Algebra LAB-u. Magistrirala je marketinški menadžment. Profesionalno iskustvo stekla je radeći kao stručnjakinja za odnose s javnošću i marketing, edukatorica poduzetnika i nezaposlenih osoba, mentorica i novinarka na televiziji, radiju i novinama. Urednica i novinarka poslovnih medija. Predaje kolegije Menadžment malih i srednjih poduzeća i Poslovno upravljanje. Organizatorica je nekoliko okruglih stolova na temu ženskog poduzetništva i žena inovatora u suradnji s britanskim veleposlanstvom i partnerima iz Londona. Urednica je i vlasnica portala za poduzetnike početnike https://www.mojbiz.com.

VODITELJICA
Višnja Željeznjak konzultantica je za projektiranje, razvoj i pisanje sadržaja poslovnih web stranica po mjeri u riječkoj tvrtki Logit internet usluge d.o.o. Ima više od 20 godina iskustva na području digitalnog marketinga.

ORGANIZATORI: IT zajednica Rijeka i Rene Brakus, cilj im je omogućiti svim kolegicama i kolegama iz Rijeke i okolice koji rade u ITu da se lakše povežu i komentiraju događaje vezano uz tech zajednicu.

Live emisiju pratite na  https://www.youtube.com/watch?v=MmG8QPxW8hc

 


Pratite nas

facebook linkedin

UNUTARNJE Slider vijesti