Pin It

Varaždinici su poznati po svojoj proaktivnosti i marljivosti. A kad se udruže studenti iz AIESEC Varaždin, onda nastaju promjene i dolaze nove ideje. Tako je nastala i Konferencija OštraŠtikla koja će se održati 27. i 28.05. putem Zoom platforme.

Hvala na pozivu da predstavim i MojBiz.com portal za poduzetnike početnike. Vidimo se na prvom panelu drugog dana konferencije!

Prijaviti se možete na ovdje Rezervirajte si 27.05. i 28.05. na kalendaru i zabilježite vrijeme od 10 do 14 sati. Ukoliko želite saznati više informacija o konferenciji, posjetite instagram profil @aiesec_in_varazdin i saznajte

OštraŠtikla konferencija koja spaja uspješne i iskusne poduzetnice s mladima

Iako je konferencija nastala na temelju ravnopravnosti spolova, njena krovna tema je poduzetništvo te kako postati poduzetnica ili poduzetnik. Sudionici će na panelima imati mogućnost čuti razne uspješne i inspirativne priče, te postaviti pitanja.

Uz panel predviđene su radionice na kojima ćete steći znanja i iskustva koja će se kasnije moći upotrijebiti.

Kako je nastala OštraŠtikla?

Studentska organizacija AIESEC Varaždin odlučila je progovoriti o temi ravnopravnosti spolova na drugačiji način, organizirajući konferenciju koja pobija stereotipe - OštraŠtikla - viša od rečenog!  Iako sam naziv vuče na žensku publiku, konferencija je namijenjena svim mladima, ali i onima koji žele čuti inspirativne priče te naučiti nešto novo.

Sama ideja potekla je od nekolicine AIESEC-ovaca koji su UN-ov cilj održivog razvoja - ravnopravnost spolova, za koje se i AIESEC zalaže, odlučili iskoristiti kao temu konferencije.

Njihov cilj nije pokazati na propuste sistema i zakona ili nepravde koje se događaju u društvu, već osnažiti mlade žene, ali i sve mlade da svoje snove, zamisli i ideje ostvare vjerujući u njihovu kvalitetu i sposobnost njih samih. Na temelju toga, AIESEC-ovci su odlučili pokazati oštre štikle koje haraju poduzetničkim svijetom okolnih županija.

Foto i tekst: Mirjana Fijolić i AIESEC Varaždin


Pratite nas

facebook linkedin

UNUTARNJE Slider vijesti