Pin It

Prema podacima Mastercarda, čak 83 % korisnika kartica u Hrvatskoj kupuje robu na internetu, dok više od trećine to radi nekoliko puta mjesečno. Obzirom da se većina tih narudžbi odvija na stranim webshopovima, Udruga eCommerce Hrvatska organizira konferenciju koja ima za cilj povećanje svjesnosti o navikama modernih kupaca.

Povodom promocije CRO Commerce 2019 konferencije, koja se održava 15.2. u Zagrebačkom ZICER-u, snimili su kratki video spot u kojem ljudi iz 5 različitih generacija pričaju o svojim navikama korištenja tehnologije.

"Nemam televizor doma“, otkrio je Nikola Žinić iz poznate Bruketa&Žinić&Grey marketinške agencije i priznao da se ne sjeća kad je zadnji put kupio dnevne novine. Mlađe generacije su otkrile da više ne koriste telefon ni mobitel za razgovore, jer pričaju preko glasovnih poruka, a svi su se složili da glazbu konzumiraju uglavnom na Youtubeu.

 eCommerce Žinić

Na prvoj konferenciji u organizaciji trgovaca glavne će teme biti trendovi u prodaji, novi zakoni za elektroničko poslovanje, te analiza hrvatskih webshopova koju će odraditi profesionalci iz 4 različita područja – razvoja webshopa, sadržajnog marketinga, optimizacije za tražilice i usklađivanja sa zakonom.

Osim toga, posjetitelji će imati priliku čuti iskustva velikih i malih trgovaca iz prve ruke, te otkriti rezultate prvog istraživanja među hrvatskim web trgovinama. Na kraju konferencije će se održati dodjela nagrade za najbolje webshopove, nakon čega slijedi stand-up nastup popularnog komičara Vlatka Štampara.

 

PRIJAVITE SE ODMAH - članovi Udruge ostvaruju 30 % popusta na punu cijenu

Marcel Majsan iz udruge eCommerce Hrvatska smatra kako je veliki problem hrvatskih trgovaca nesnalaženje u šumi hrvatskih zakona koji se tiču online poslovanja, dok je najveći problem kupaca strah i nepovjerenje u online kupovinu. Upravo zbog tih razloga Udruga pomažeidentificirati pouzdane trgovce kroz Safe.Shop certifikaciju, te organizira stručne skupove na kojima educiraju trgovce i ostale poduzetnike koji su prepoznali prednosti interneta.

Inače, ta je udruga prošle godine u samo sat vremena primila više od 300 prijava za svoj stručni skup "Kako pokrenuti (i voditi) firmu van Hrvatske“. Ulaz na sve stručne skupove je besplatan za članove Udruge, dok cijena njihove prve cjelodnevne konferencije iznosi 750 kn uz prijavu preko Entrio weba.

LINK 1:https://cro.ecommerce.hr

LINK 2: https://www.youtube.com/watch?v=jx6RPmm-yrE

LINK 3: https://www.entrio.hr/event/cro-commerce-2019-5850

Službena stranica konferencije cro.ecommerce.hr Organizator konferencije eCommerce Hrvatska Osoba za kontakt Marcel Majsan, predsjednik Udruge Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.+385 99 2025 707

Foto: screenshot CRO Commerce 2019. "Znate li kako razmišlja moderni kupac" s youtube kanala i logo Udruge eCommerce Hrvatska

PROMO