Pin It

Email marketing jedan je od kanala direktnog marketinga koji omogućuje neposrednu komunikaciju s krajnjim kupcem i korisnikom i to pomoću emaila ili newslettera.

Čak 86% potrošača izjavilo je da želi primati promotivne newslettere od tvrtki čije proizvode ili usluge kupuju i to barem jednom mjesečno. Newsletter je još uvijek jedan od najučinkovitijih kanala prodaje s najvišom stopom konverzije. Upravo zbog toga je spoj web stranica i email marketinga pun pogodak, pogotovo ako koristite segmentaciju i automatizaciju.

Email marketing jedan je od kanala direktnog marketinga koji omogućuje neposrednu komunikaciju s krajnjim kupcem/korisnikom i to pomoću emaila tj. newslettera.

Mapa znanja organizira seminar Email marketing - izrada najboljih newslettera predavač Mario Pintar, voditelj marketinga u Pro-Ping Telekomu. Iskusni znalac sa preko 150 web projekata.  organiziranih email i newsletter kampanja. Više od 7 godina piše blog članke i drži predavanja iz područja digitalnog marketinga.

Prijave na seminar Email marketing - izrada najboljih newslettera. Seminar će biti održan u četvrtak, 21.1.2021. od 9:00 do 16:00 u hotelu Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb

Koje su prednosti email marketinga? Što je novoga u popularnom servisu Mailchimp?

Seminar je namijenjen zaposlenicima u prodaji i marketingu, voditeljima i direktorima prodaje i marketinga, brand managerima, vlasnicima malih/srednjih poduzeća i obrta, ravnateljima javnih ustanova, direktorima javnih poduzeća, agencija i drugih organizacija, ostalima koji žele uspješniji poslovni rezultat kroz bolje povezivanje sa svojim klijentima, korisnicima, kupcima.

Naučite više o prednostima email marketinga, Mailchimpu i postavljanju korisničkog računa i kako ga povezati s društvenim mrežama te drugim alatima i servisima. Kako kreirati, poslati newsletter, analizirati rezultate.

Ovo je samo manji dio svega što se može naučiti u jednom danu na seminaru Mape znanja