Kako otvoriti PayPal račun?Plaćanje preko paypala postalo je jako popularno među poduzetnicima. Dobro je znati da paypal servis štiti od mogućih prijevara na eBayju, odnosno oštećenim kupcima vraća uplaćeni novac. Kako otvoriti paypal račun objašnjava portal Savjeti.Novac.Net.

Ova apliakcija vas spašava od gubljenja vremena na internetuKako prestati gubiti vrijeme na internetu. Aplikacija će vas spasiti da bespotrebno je bacate vrijeme koje vam je itekako potrebno. Jer vrijeme je novac!

Koji su najbolji internetski rjecniciVećina malih poduzetnika koriste online rječnike. Internetski rječnici su vrlo prisutni i nezamjenjiv alat mnogima stoga donosimo najpopularnije online besplatne rječnike.

Regionalne internet domeneNastavke kao što su ".ruhr" i ".koeln", koji bi do kraja godine trebali biti u upotrebi, slijedit će sljedeće godine ".berlin", ".hamburg" i ".bayern". Nastavci kao što su na primjer ".shop", ".hotel" i slično bi također trebali pomoći lakšem lociranju različitih poduzeća na internetu. Što je svakako zanimljivo za poduzeća.

besplatne web aplikacijeSerijalom tekstova „besplatne web aplikacije i servisi“ pokušavamo potaknuti korištenje besplatnih web aplikacija koje u svakodnevnom radu na računalu mogu dostojno zamijeniti komercijalne verzije. Do sada smo vam predstavili uredske, Internet i e-mail, uredske i kućne alate, te u zadnjem tekstu ove tematike disk i datoteke. Danas donosimo pregled najpopularnijih web aplikacija za obradu fotografija. Popis je prevelik za jedan članak pa kroz nekoliko dana očekujte nastavak.

PayPalJedan od najpoznatijih servisa koji omogućava da se uplate i novčani prijenosi obavljaju u potpunosti preko interneta napokon je dostupan i u Hrvatskoj.

new-youtube-homepageKako preuzeti film s websitea YouTube? Vrlo je jednostavno. Pratite savjete iz članka i skoro svaki zanimljivi videoclip bit će uploadan na vašu internet stranicu.