Kako povećati doseg Facebook straniceEvo savjeta kako podići promet na Facebook stranici a da ne kupujete oglas?

 

9 besplatnih alata za uređivanje fotografijaAdobe Photoshop najviše koriste profesionalci za uređivanje slika. No, amateri u koje ulazi većina malih bizera može koristiti i jednostavnije alate. Donosimo vam prikaz 9 besplatnih online programa koji nude opcije od jednostavnog dodavanja filtera do uređivanja slika po pixelima.

b4cloudPrva velika konferencija o modernom internetskom poslovanju u oblaku održat će se u zagrebačkom Hypo Centru, 17. listopada 2013.

 

B4Cloud konferencija

Vrhunskim predavačima konferencije Business for Cloud - B4CLOUD, koja će se održati 17. 10. 2013. u zagrebačkom Hypo centru za više od 300 posjetitelja, pridružila se Mirela Šešerko, operativna direktorica ICT sektora za poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma te članica uprave Combisa. Mirela Šešerko svojim uvodnim govorom službeno će otvoriti prvu konferenciju o modernom cloud poslovanju - B4CLOUD.

Kako otvoriti PayPal račun?Plaćanje preko paypala postalo je jako popularno među poduzetnicima. Dobro je znati da paypal servis štiti od mogućih prijevara na eBayju, odnosno oštećenim kupcima vraća uplaćeni novac. Kako otvoriti paypal račun objašnjava portal Savjeti.Novac.Net.

b4cloud konferencija zagrebVrhunskim predavačima velikog događaja B4CLOUD koji će se održati 17. 10. u Hypo centru, pridružio se prvi čovjek prodaje za cijelu Europu, Bliski istok i Afriku, američke kompanije Box.com te suosnivač i Predsjednik Uprave najveće hrvatske softverske kompanije i jedne od 10 najvećih kompanija jugoistočne Europe.

 

Ova apliakcija vas spašava od gubljenja vremena na internetuKako prestati gubiti vrijeme na internetu. Aplikacija će vas spasiti da bespotrebno je bacate vrijeme koje vam je itekako potrebno. Jer vrijeme je novac!