PasswordPoznato je da se većina ljudi nemarno odnosi prema svojim lozinkama. Stručnjaci iz POSLuH-a ponudili su  nekoliko savjeta kako odabrati kvalitetnu lozinku koja će biti najsigurnija.

Besplatni grupni Skype poziviOd sada se u video razgovor na Skypeu mogu besplatno uključiti maksimalno 10 osoba bilo da koriste PC ili Mac, odnosno Windows, Windows Phone, Android ili iOS uređaje.

B4Cloud konferencija

Vrhunskim predavačima konferencije Business for Cloud - B4CLOUD, koja će se održati 17. 10. 2013. u zagrebačkom Hypo centru za više od 300 posjetitelja, pridružila se Mirela Šešerko, operativna direktorica ICT sektora za poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma te članica uprave Combisa. Mirela Šešerko svojim uvodnim govorom službeno će otvoriti prvu konferenciju o modernom cloud poslovanju - B4CLOUD.

Kako povećati doseg Facebook straniceEvo savjeta kako podići promet na Facebook stranici a da ne kupujete oglas?

 

b4cloud konferencija zagrebVrhunskim predavačima velikog događaja B4CLOUD koji će se održati 17. 10. u Hypo centru, pridružio se prvi čovjek prodaje za cijelu Europu, Bliski istok i Afriku, američke kompanije Box.com te suosnivač i Predsjednik Uprave najveće hrvatske softverske kompanije i jedne od 10 najvećih kompanija jugoistočne Europe.

 

9 besplatnih alata za uređivanje fotografijaAdobe Photoshop najviše koriste profesionalci za uređivanje slika. No, amateri u koje ulazi većina malih bizera može koristiti i jednostavnije alate. Donosimo vam prikaz 9 besplatnih online programa koji nude opcije od jednostavnog dodavanja filtera do uređivanja slika po pixelima.

b4cloudPrva velika konferencija o modernom internetskom poslovanju u oblaku održat će se u zagrebačkom Hypo Centru, 17. listopada 2013.