Crowd farming Španjolska farmaŠpanjolski proizvođači naranči otkrili su novi kanal prodaje - internet. Otišli su korak dalje i omogućili svakome da jednim klikom kupi svoje drvce. Ovu ideju su patentirali i nazvali je crowd farming.

Business Lens za poduzetnice iz Hrvatske EBRDBusiness Lens je inovativna online platforma kreirana za poduzetnice iz Hrvatske kako bi im pružila uvid u njihovo poslovanje, a pokrenuta u okviru EBRD Programa za poduzetnice.

Najbolje vrijeme za objavu posta na facebookuJedno od važnijih pitanja prilikom plasiranja sadržaja na vašu Facebook fan page je svakako i ono vremensko. Kada je najbolje vrijeme za objavu sadržaja vašim fanovima, objašnjava portal Dekoder.biz.

Antispam savjeti za newsletterNewsletter je odličan marektinški alat i u tome se svi slažu, i stručnjaci i poduzetnici. Da biste zaokružili svoju komunikacijsku priču potrebno je znati, hoće li vaš email doći na željenu adresu. Da ne bi završio u spamu treba poštivati sljedeća pravila.

PasswordPoznato je da se većina ljudi nemarno odnosi prema svojim lozinkama. Stručnjaci iz POSLuH-a ponudili su  nekoliko savjeta kako odabrati kvalitetnu lozinku koja će biti najsigurnija.

Projekt e-Građani Sustav e-Građani je za građane besplatan, a pristup se ostvaruje ispunjavanjem pristupnice u Fini.

Besplatni grupni Skype poziviOd sada se u video razgovor na Skypeu mogu besplatno uključiti maksimalno 10 osoba bilo da koriste PC ili Mac, odnosno Windows, Windows Phone, Android ili iOS uređaje.