Poduzetnički kamp Solin 2013Poduzetnički kamp Solin, uz Poduzetnički centar Solin organiziraju Mariviam poslovna Akademija i Tehnološki park Varaždin, održat će se u Splitu od 13. do 15.9.2013.

Što sve traži inspekcija Budite spremni kada vam inspekcija iznenada zakuca na vrata. Provjerite imate li sve potrebne dokumente kako ne biste dobili kaznu ali i radili nesmetano i bez straha.

Pet pravila za maksimalnu produktivnostAko se osjećate da vas život nosi na sve strane, doživljavate brojna iskustva i ona koja ne želite iskusiti, dovoljan je znak da ozbiljno poradite na upravljanju svojim ciljevima. Ivica Penić, donosi pravila za maksimalnu produktivnost i ispunjenje postavljenih ciljeva. Ima ih samo pet ali sasvim dovoljno da svoj život okrenete u pravom smjeru. 

Startup Weekend ZagrebU petak je u organizaciji Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) službeno počeo treći po redu Startup Weekend Zagreb, događaj koji okuplja kreativne i inovativne ljude s ciljem razmjena ideja, razvoja proizvoda i poslovnih planova uz podršku iskusnih i stručnih mentora, s krajnjim ciljem pokretanja vlastitog poduzeća.

Zagrebačka županija bespovratna potporaZagrebačka županija izvijestila je kako javni natječaj vrijedan 2,1 milijun kuna za dodjelu bespovratnih potpora za poticanje razvoja poduzetništva u 2013. traje do 17. lipnja.