Pokrenuti posao s malo novaca. I, to je moguće!Imate sve što vam je potrebno za početak rada svoje nove tvrtke. Nedostaje vam samo novac za pokretanje posla.  Donosimo priče nekoliko poduzetnika koji su pokrenuli posao bez velikog budžeta.

Okrugli stol Žensko poduzetništvo MojBizU organizaciji Britanskog veleposlanstva u Zagrebu, Udruženja britanskih stipendista u Hrvatskoj (Chevening Alumni Hrvatska), VERN’a, portala Mojbiz.com i CEPOR-a, na Veleučilištu VERN’ je održan okrugli stol pod nazivom “Žensko poduzetništvo – razmjena britanskih i hrvatskih iskustava”.

Što je potrebno da biste ušli u Zagrebački inkubator poduzetništvaZa ovaj posao neće vam trebati veza. Ozbiljno. Trebat će vam ono što mnogi uglavnom zanemaruju: puno volje, radnog elana, energije i motivacije.

Samozapošljavanje: Nezaposleni najviše problema imaju s pisanjem troškovnikaTijekom protekle godine samozapošljavanje je bila jedna od važnijih tema za poduzetnike početnike. Tako je prema Glasu Slavonije HZZ u Osijeku odobrio 660 ideja, a u Zagrebu samo njih 1.004. Izgleda da su Osječani među najaktivnijima u samozapošljavanju. Nezaposleni najviše problema imaju s pisanjem troškovnika, jer nemaju viziju cijene poslovanja.

Prijavite svoj projekt u Zagrebački inkubator poduzetništvaZagrebački inkubator poduzetništva poziva ambiciozne pokretače startup projekata uz moto ‘We will challenge, encourage and support you!’Ako imate ideju, počeli ste ju razvijati, a niste sigurni kako, niste sigurni kome ćete prodavati svoj proizvod, ne znate kako se otvara firma; ili sve to već znate, ali se projekt ipak ne razvija kako ste očekivali tada vam je potrebna pomoć ljudi koji su sve to prošli, koji su napravili svoj dio grešaka, ali su iz njih uspjeli naučiti potrebno i na kraju pokrenuli uspješan startup. Oni vas čekaju u ZIP-u.