BIZimpact vodiči za poduzetnike
BIZimpact projekt izradio je četiri mini vodiča za poslovnu zajednicu s temama značajnim za male i srednje poduzetnike. 

Kako otvoriti tvrtku u Engleskoj i NjemačkojHrvatsko tržište ne pruža vam uvjete koje očekujete? Bilo da ste mala tvrtka, startup, a imate proizvod ili uslugu koju bi strano tržište prigrlilo bez problema, odvažite se pokrenuti tvrtku u inozemstvu. Donosimo kratke smjernice i savjete kako otvoriti tvrtku u Engleskoj i Njemačkoj.

ERASMUS za poduzetnike početnikeAko se želite povezati s europskim poduzetnicima, razmjenjivati iskustva, usavršavati svoja poduzetnička znanja svakako se uključite u program Erasmus za poduzetnike početnike.

Pokrenuti posao s malo novaca. I, to je moguće!Imate sve što vam je potrebno za početak rada svoje nove tvrtke. Nedostaje vam samo novac za pokretanje posla.  Donosimo priče nekoliko poduzetnika koji su pokrenuli posao bez velikog budžeta.

Okrugli stol Žensko poduzetništvo MojBizU organizaciji Britanskog veleposlanstva u Zagrebu, Udruženja britanskih stipendista u Hrvatskoj (Chevening Alumni Hrvatska), VERN’a, portala Mojbiz.com i CEPOR-a, na Veleučilištu VERN’ je održan okrugli stol pod nazivom “Žensko poduzetništvo – razmjena britanskih i hrvatskih iskustava”.