Startup camp Rijeka 2016 MojBizEvo nekoliko razloga zašto je dobro biti u Rijeci negdje sredinom devetog mjeseca. Za svakog startupera dobra je vijest da su počele prijave za Startup Camp Rijeka 2016! Projekt koji će i ove godine dovesti mentore, zanimljive poslovne ideje i, naravno, novce, nagrade i investitore!

raunovodstvoSkupe pretplatničke usluge, fancy ured, skupa oprema, razni softveri i slične usluge često imaju i besplatne alternative. Koristite njih dok ne budete sigurni da vam baš trebaju plaćene usluge.

AbrakadabraKrenula je krenula! Dobili smo najveću platformu za online trgovinu Abrakadabra, projekt tvrtke A007. Abrakadabra nudi više od 100.000 proizvoda i više od 1000 brendova, a osigurava i besplatnu dostavu. Glavni investitor, koncern Agrokor uložio je u ovaj projekt više od 40 milijuna kuna!

Online katalog hrvatskih proizvodaHrvatska gospodarska komora osmislila je novu uslugu on line Kataloga hrvatskih proizvoda! Registracija je jednostavna kao i upis proizvoda u online katalog.

Teo PetričevićTeo Petričević društveni je poduzetnik, društveno poduzetnički arhitekt i inovator trenutno uključen u razvoj tri hrvatske organizacije, te sve aktivniji u policy aktivnostima na nacionalnoj i europskoj razini.