AbrakadabraKrenula je krenula! Dobili smo najveću platformu za online trgovinu Abrakadabra, projekt tvrtke A007. Abrakadabra nudi više od 100.000 proizvoda i više od 1000 brendova, a osigurava i besplatnu dostavu. Glavni investitor, koncern Agrokor uložio je u ovaj projekt više od 40 milijuna kuna!

Online katalog hrvatskih proizvodaHrvatska gospodarska komora osmislila je novu uslugu on line Kataloga hrvatskih proizvoda! Registracija je jednostavna kao i upis proizvoda u online katalog.

Teo PetričevićDruštveni je poduzetnik, društveno poduzetnički arhitekt i inovator. Trenutno uključen u razvoj 3 hrvatske organizacije, te sve aktivniji u policy aktivnostima na nacionalnoj i europskoj razini.

Poslovni partneri u AmericiPoslovne ljude iz Hrvatske i Amerike već desetljećima spaja Trgovinski ured Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu. Ured ima pristup najboljim bazama podataka o poduzećima u SAD-u putem kojih mogu lako pronaći potencijalne dobavljače.

ZIP peta generacija

Nakon dvije godine rada u kojem je ZIP Startup program završilo 30-tak timova u 4 generacije, ZIP predstavlja novu 'aplikaciju' – ZIP predakceleracijski program.