raunovodstvoSkupe pretplatničke usluge, fancy ured, skupa oprema, razni softveri i slične usluge često imaju i besplatne alternative. Koristite njih dok ne budete sigurni da vam baš trebaju plaćene usluge.

AbrakadabraKrenula je krenula! Dobili smo najveću platformu za online trgovinu Abrakadabra, projekt tvrtke A007. Abrakadabra nudi više od 100.000 proizvoda i više od 1000 brendova, a osigurava i besplatnu dostavu. Glavni investitor, koncern Agrokor uložio je u ovaj projekt više od 40 milijuna kuna!

Online katalog hrvatskih proizvodaHrvatska gospodarska komora osmislila je novu uslugu on line Kataloga hrvatskih proizvoda! Registracija je jednostavna kao i upis proizvoda u online katalog.

Teo PetričevićDruštveni je poduzetnik, društveno poduzetnički arhitekt i inovator. Trenutno uključen u razvoj 3 hrvatske organizacije, te sve aktivniji u policy aktivnostima na nacionalnoj i europskoj razini.

Poslovni partneri u AmericiPoslovne ljude iz Hrvatske i Amerike već desetljećima spaja Trgovinski ured Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu. Ured ima pristup najboljim bazama podataka o poduzećima u SAD-u putem kojih mogu lako pronaći potencijalne dobavljače.