Austrijanci azilantima nude radionice poduzetništva

Od izbjeglice do poduzetnika! Uspješan primjer integracije azilanata u društvo dolazi iz Beča. Tijekom 2017. godine 250 je azilanata sudjelovalo na radionicama za osnivanje poduzeća bečke Službe zapošljavanja.

Republika Irska pokretanje tvrtkePitanja koja sve više dolaze na poduzetnički portal MojBiz.com odnose se na pokretanje tvrtke u inozemstvu. Država koja vas najviše zanima, a to nije čudno, je Republika Irska. Poduzetnici najviše pokreću tvrtke u inozemstvu jer imaju konkurentne poreze i vrlo efikasnu administraciju.

Žene bez PARdona Rijeka PARVisoka poslovna škola PAR obilježava Svjetski dan poduzetništva žena 17. studenog 2017. u Rijeci organizacijom konferencije Žene bez PARdona.

Jedinstvena kontatna točka za usluge PSC portalPronađite potrebne informacije i obavite formalnosti na online portalu e-vlade Jedinstvene kontaktne točke.

PPK PAR Poduzetnicki kamp sudioniciZavršio je još jedan PPK - PAR Poduzetnički Kamp u Rijeci s proglašenjem pobjednika na Trsatskoj Gradini. Naučili smo dosta o design thinkingu, podijelili puno informacija, ideja, družili se s veselim timovima sudionika i mentorima. Pobjednici ovogodišnjeg PPK su članovi tima Radio Korzo, a jedan od njih je i student Visoke poslovne škole PAR. Čestitke svim timovima!