Renata BrkićPoduzetnica Renata Brkić, na godišnjem kongresu organizacije WBAF – World Business Angels Forum imenovana je  povjerenicom za Hrvatsku. Najavila je i ulaganja prvog Social Impact Venture Fonda u hrvatske projekte.

Fuckup nightsIako koncept za „FuckUp Nights“ potječe iz Meksika gdje je 2012. godine pet prijatelja po prvi put organiziralo takvo druženje u međuvremenu se ovakvo druženje proširilo u 58 zemalja. U Austriji od 2014. godine.

Beer yard festival Zagreb MocvaraNajsnažnija osobina craft pivarstva je NEZAVISNOST malih kreativnih pivovara. To je samo jedan razlog zašto je craft pivarstvo toliko popularno. Sve ostalo saznat ćete na Craft festivalu u Zagrebu, BeerYard Festivalu, 27.08.2016. u dvorištu Močvare. Uz obilje odlične pive i hrane i hrpa pozitive na kraju 8. mjeseca :)

Startupi ovo je 10 stvari na koje morate potrošiti novacStartupi, na raznim izdacima ne trebate škrtariti, ali odredite što je važno. Fortune je napravio listu od deset stvari na koje svakako morate potrošiti novac.

Startup camp Rijeka 2016 MojBizEvo nekoliko razloga zašto je dobro biti u Rijeci negdje sredinom devetog mjeseca. Za svakog startupera dobra je vijest da su počele prijave za Startup Camp Rijeka 2016! Projekt koji će i ove godine dovesti mentore, zanimljive poslovne ideje i, naravno, novce, nagrade i investitore!