10 smrtnih grijeha malih biznisaPonekad se čini da je pitanje sreće zašto neke tvrtke uspijevaju, a druge propadaju, ali zapravo postoje zajedničke pogreške koje ubijaju male biznise i prije nego što stanu na noge. Kako vlastitom startup poduzeću dati priliku za opstanak izbjegavajući deset najvažnijih krivih koraka, donosi portal allBusiness.com.

 

 

 

Startup live ZagrebUz priliku da se predstave na Pioneers festivalu u Beču, pobjednici konferencije Startup Live dobit će i pravo na korištenje prostora u ZIP-u, a ostali natjecatelji dobit će i besplatnu .me domenu. 

Startup live ZagrebU Zagrebu će od 15. do 17. ožujka biti održan prvi Startup Live, informatička konferencija pod licencom austrijskog Start Europea.

David Arthur Slinn intervju Mirjana Fijolić„Britanci Hrvatskoj žele prenijeti pozitivna ulagačka iskustva", riječi su to britanskog veleposlanika David Arthur Slinn. Veleposlanik u svom mandatu želi maksimalno pomoći Hrvatskoj kako bi britanski investitori lakše pronašli ulagačke projekte.

Poduzetnički impuls 2013Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras predstavio je na 73. sjednici Vlade Republike Hrvatske 'Poduzetnički impuls' - Program poticanja poduzetništva i obrta za 2013. godinu, a zanimljivo je kako će se u okviru programa financiranja malog i srednjeg poduzetništva i obrta s ukupnim fondom od 1.200.000 kuna financirati projekti energetske učinkovitosti.