Kako otvoriti tvrtku za 10 kunaUkoliko se odlučite na  jednostavni d.o.o. ili popularnog naziva "tvrtka za 10 kuna" donosimo iskustvo iz prve ruke web dizajnera iz Zagreba. Luka Maras web dizajnom se profesionalno bavi već 12 godina. Sada se odlučio otvoriti vlastitu tvrtku, za 10 kuna, sa sobom kao trenutno jedinim zaposlenim.

REXPO Adriatic 2013 Damir JandričekDamir Jandriček, hrvatski je ulagač u SAD-u, partner je u tvrtki Estate Investments, i ulaže u nekretnine. Sve slabije radi u Hrvatskoj a za hrvatske tvrtke kaže da najveći problem što nisu uspjele razviti inovativnost.

Startup Live Zagreb Počeo je Startup Live Zagreb! Podsjetimo, riječ je o kombinaciji informatičke konferencije i hackatona, a događaj će trajati do nedjelje kada će se proglasiti pobjednici natjecateljskog dijela.

Startup Live ZagrebU petak počinje Startup Live Zagreb, informatička konferencija koja će se kroz tri dana odvijati na dvije lokacije u gradu Zagrebu. Na samoj konferenciji okupit će se neki od najuspješnijih IT stručnjaka, te iznimni poduzetnički umovi iz Hrvatske i inozemstva. Neki od njih će u funkciji mentora pomagati mladim i inovativnim startup timovima da u tri dana od ideje stvore proizvod, a od proizvoda i profitabilan posao. Dio njih bit će u funkciji žirija koji će odlučivati tko od svih timova je najbolji i zaslužuje pobjedu.