Startup Live ZagrebU petak počinje Startup Live Zagreb, informatička konferencija koja će se kroz tri dana odvijati na dvije lokacije u gradu Zagrebu. Na samoj konferenciji okupit će se neki od najuspješnijih IT stručnjaka, te iznimni poduzetnički umovi iz Hrvatske i inozemstva. Neki od njih će u funkciji mentora pomagati mladim i inovativnim startup timovima da u tri dana od ideje stvore proizvod, a od proizvoda i profitabilan posao. Dio njih bit će u funkciji žirija koji će odlučivati tko od svih timova je najbolji i zaslužuje pobjedu.

10 smrtnih grijeha malih biznisaPonekad se čini da je pitanje sreće zašto neke tvrtke uspijevaju, a druge propadaju, ali zapravo postoje zajedničke pogreške koje ubijaju male biznise i prije nego što stanu na noge. Kako vlastitom startup poduzeću dati priliku za opstanak izbjegavajući deset najvažnijih krivih koraka, donosi portal allBusiness.com.

 

 

 

Startup live ZagrebUz priliku da se predstave na Pioneers festivalu u Beču, pobjednici konferencije Startup Live dobit će i pravo na korištenje prostora u ZIP-u, a ostali natjecatelji dobit će i besplatnu .me domenu. 

Startup live ZagrebU Zagrebu će od 15. do 17. ožujka biti održan prvi Startup Live, informatička konferencija pod licencom austrijskog Start Europea.

David Arthur Slinn intervju Mirjana Fijolić„Britanci Hrvatskoj žele prenijeti pozitivna ulagačka iskustva", riječi su to britanskog veleposlanika David Arthur Slinn. Veleposlanik u svom mandatu želi maksimalno pomoći Hrvatskoj kako bi britanski investitori lakše pronašli ulagačke projekte.