Najveći startup hub u CEE regiji poziva na prijavu za besplatni programPrijave za akcelerator program najećeg startup huba weXeleratea u Beču zaprimaju se do 9. svibnja 2018.

Franšizno poslovanjeFranšizno poslovanje često je najsigurniji način ulaska u poslovanje za mlade poduzetnike, čak i u vrijeme ekonomske krize, jer mnoge franšize, za razliku od samostalnih poslovanja, uspijevaju opstati na tržištu.

Obrt se moze obavljati uz radni odnos ali koliki su izdaciNakon nekoliko godina rada u poduzetništvu dobili ste ponudu da radite za sasvim solidnog poslodavca. I što onda učiniti? Zatvoriti obrt? Ma ne! Evo vrlo jednostavnog odgovora kako raditi kod poslodavca, a i dalje voditi vlastiti obrt.

Pokrećete udrugu? Evo što vam je potrebnoTrend je razvoja neprofitnog poduzetništva, a glavni akteri su udruge. U Republici Hrvatskoj u ožujku 2013. bilo je registrirano više od 48400 udruga. Svaki dan u Hrvatskoj se osnuje osam udruga. Vrijeme je da razmislite o osnivanju vlastite!

Kako pokrenuti mali biznisKada je pravo vrijeme da promijenite posao, uzmete stvar u svoje ruke i pokrenete vlastiti poduzetnički poduhvat?