Jeffrey Treichel & Martina UsmianiPortal MojBiz.com donosi razgovor s pokretačima portala Kolektiva vodeće stranice za grupnu kupnju u Hrvatskoj. Jeffrey Treichel & Martina Usmiani objašnjavaju kako prodavati online, kako s par klikova miša doći do popusta i koliko su zadovljni dosadašnjim uspjehom online trgovine. Naučite tajne online poslovanja od najboljih!

 

Kristina_HorbecKirstina Horbec, vlasnica agencije za mystery shopping Heraklea i poduzeća ZAOKRET, podijelila je s čitateljima portala MojBiz.com vrijedna poduzetnička iskustva....

 

coachKako postati coach? Posebna škola, splet životnih okolnosti, rad na sebi, malo vlastitog mira i put da pronađete sebe. Priča Elene Cvjetković govori kako vjerovati sebi ali i pronaći to malo mira kojeg svi tražimo. Zaustaviti misli i usmjeriti se na važno - na sebe.

Gordan HorbecGordan Horbec svaki mjesec održava seminar za poduzetnike -  21 "sitnica" koju bih volio da mi je netko objasnio kada sam krenuo u biznis. Vlasnik portala www.imamnovac.com koji je već nakon godinu dana dobio nagradu za VIDI Top 100 kao jedan od najboljih financijskih portala govori za portal www.mojbiz.com o poduzetničkim dnevnim poslovnim problemima i kako ih riješiti.