Iva Silla Zagreb Secret Zagreb WalksIva Silla, kazivačica, kako sebe voli predstaviti, provela je mnoge turiste, domaće i strane, po tajnim putevima Zagreba poznatijim kao Secret Zagreb Walks! Zato je i pokrenula paušalni obrt, vrlo čest odabir turističkih vodiča. Iz vlastitog iskustva objasnila je kako se pokreće paušalni obrt, što su mu prednosti, a što nedostaci.

 

Gordana Nikolić PAR RijekaAko ste odlučili studirati u Rijeci i zanima vas poduzetništvo, sigurno ste napravili dobar izbor. U Rijeci je jako živa poduzetnička scena, a u posljednje tri godine i startup scena.

Tea Perović: Svatko može postati vrstan govornik! Koliko puta vam se dogodilo da zastanete u prezentaciji, u javnom nastupu, niste dobro napisali govor, priprema za prezentaciju je loša ... ili strani jezik koji učite nema veze s onim što vam je potrebno na poslu ili u svakodnevnoj komunikaciji.

gornjogradske coprnice pozivOvaj razgovor vodila sam sa simpatičnim zagrebačkim Gornjogradskim coprnicama nadajući se da me neće "zacoprati". Iako ih s velikim interesom prate svi uzrasti, ovaj program nametnuo se kao izvrsna ideja za poslovni turizam. Kako razveseliti svog poslovnog partnera? Poklon u obliku ovakvog vođenja originalna je ideja!

Uskoro će u metropoli biti moguće bitcoinom platiti - šišanje. Bitcoin je virtualna valuta koja se polako počela širiti izvan internetskih krugova.

PametnitusLOOPSOd trenutka kada su mediji prvi puta objavili članak o genijalnom proizvodu osječkih studenata, jedinstvenom u svijetu - Pametni tuš LOOPS, krenula je lavina poruka i poziva, od investitora do ljudi koji nude besplatne savjete i pomoć ... Matias Knežević (20), Kristijan Gorupić (21), Niko Jeleč (21), osvarili su svoj san da postanu poduzetnici koji će popraviti situaciju i pokrenuti druge. 

Humana nova socijalno poduzetništvoJeste li se ikada zapitali gdje će završiti vaša premala, prevelika, odjednom dosadna ili demode odjeća koju ste odbacili? Stanovnici Čakovca znaju odgovor na to pitanje.