Kako POkemon Go može biti dobar za vaš biznisSvijet trese nevjerojatna groznica jer odrasli ljudi sve više ganjanju Pokemone. No, Pokemon Go može donijeti i osvježenje za vaš biznis i povećati vam promet. Ne vjerujete?

Damjana Domanovac Damjana Domanovac, poduzetnica, organizatorica velikih turističkih događanja i urednica časopisa Orizzonti Travel, poziva sve da posjete PLACE2GO 2016 sajam koji će se održati u Boćarskom dom u Zagrebu od 18. do 20. ožujka 2016. i uživaju u raskoši turizma. Ulaz na sajam je besplatan.

Tajne GmailPoželite li izmijeniti izgled vašeg elektronskog poštanskog sandučića, brže učitavati e-mailove, staviti selfie kao pozadinu i još ponešto, pogledajte što je spremila ekipa iz Buzzfeeda

Networking i umrežavanjeAnalizom mreža odgovornih i utjecajnih osoba u Hrvatskoj utvrđeno je kako svaka odgovorna osoba u tvrtki može 'dohvatiti' drugu odgovornu osobu u prosjeku preko 3,87 osoba. Mali pojmovnik umrežavanja donosi tjednik Lider.

Cijena ne bi smjela biti okruglaPrema studiji Columbia Business School, prva ponuda u pregovorima ima veliki utjecaj na konačni ishod pregovora. Svaki dan pregovaramo, s poslodavcem, članovima obitelji ili poslovnim partnerima.

Britanska kampanja Great Conrad BirdU Zagrebu je održana svečanost u povodu otvorenja Britanskoga poslovnog centra u Hrvatskoj, na kojoj je jedan od govornika bio Conrad Bird, savjetnik britanskog premijera Davida Camerona i direktor kampanje ‘Great’.

Copywriting je kao hod po žici!Koliko reklama ste danas čuli na radiju? A na televiziji? Koliko ste zanimljivih, poučnih ili zabavnih, stručnih ili općenitih tekstova jutros pročitali na internetu? Jesu li vam nedavno u poštanski sandučić ubacili šarenu brošuru, ili ste, u svojoj omiljenoj trgovini kozmetikom, zgrabili posljednji primjerak njihovog besplatnog časopisa?