banner 300x250Konferencija Može li hrvatski turizam 365? je turistička konferencija koja se ne smije propustiti! U hotelu Sheraton u Zagrebu, 4.10.2017. okupit će niz eminentnih domaćih i regionalnih turističkih lidera i stručnjaka te ukazati na potencijale, mogućnosti, pozitivne prakse i rješenja za razvoj cjelogodišnjeg turizma u Hrvatskoj!

mos celje hok 2Jubilarno 50. izdanje Međunarodnog sajma obrtništva i poduzetništva – MOS, održava se u Celju, najavljeno je dvjema press konferencijama koje su održane u Sloveniji i Hrvatskoj.

88 rooms beograd hotelDizajn i arhitektura danas predstavljaju jedan od najbitnijih aspekta doživljaja gosta u svakom hotelu ili apartmanu. Sve je više novootvorenih boutique i design hotela i jedinstvenih koncepata hostela, integralnih hotela, kampova i kuća za odmor.

Best Stay 2017Vodeći regionalni hotelijeri i stručnjaci u turizmu okupit će se na Best Stay konferenciji u Splitu, 19. i 20. listopada.

Peter Losch Maistra Best StayPeter Lösch, direktor luksuznog sektora Maistre, kada putuje na odmor želi osjetiti poseban doživljaj smještaja kroz dizajn i udobnost. Kao i svi ostali turisti, drži da je Hrvatska novo, turističko otkriće luksuznih putnika.

forum banner Rabac1. Hrvatski Biciklistički Forum na temu "Cikloturizam u Hrvatskoj" održat će se 28. 04. 2017. u Hotel & Casa Sanfior Valamar u Rapcu s početkom u 13.30 sati.

Best Stay 2016 bannerRani popust za konferenciju Best Stay 2016 ubrzo završava. Prijavite se do petka 30. rujna i iskoristite popust u iznosu od 200 kn po danu.