Britanska kampanja Great Conrad BirdU Zagrebu je održana svečanost u povodu otvorenja Britanskoga poslovnog centra u Hrvatskoj, na kojoj je jedan od govornika bio Conrad Bird, savjetnik britanskog premijera Davida Camerona i direktor kampanje ‘Great’.

Tajne GmailPoželite li izmijeniti izgled vašeg elektronskog poštanskog sandučića, brže učitavati e-mailove, staviti selfie kao pozadinu i još ponešto, pogledajte što je spremila ekipa iz Buzzfeeda

Facebook marketinška komunikacijaKomunikacija na društvenim mrežama je dvosmjerna pa budite spremni na to da će vam vjerojatno uzeti više vremena no što ste planirali. Osmišljavanje postova, odabir fotografija, linkova, povezivanje sa srodnim stranicama, odgovaranje na komentare i upite, praćenje oglasa ako se na njih odlučite, dostupnost 24/7, praćenje aktivnosti brenda, …

Cijena ne bi smjela biti okruglaPrema studiji Columbia Business School, prva ponuda u pregovorima ima veliki utjecaj na konačni ishod pregovora. Svaki dan pregovaramo, s poslodavcem, članovima obitelji ili poslovnim partnerima.

Domaćim tvrtkama uskoro moći dati i strano imeHrvatski poduzetnici više neće morati svojim tvrtkama davati samo hrvatska imena. Do kraja godine u saborsku raspravu doći će izmjene Zakona o trgovačkim društvima, koje će našim tvrtkama omogućiti da u svoj naziv unose riječi iz engleskog i drugih stranih jezika.

Copywriting je kao hod po žici!Koliko reklama ste danas čuli na radiju? A na televiziji? Koliko ste zanimljivih, poučnih ili zabavnih, stručnih ili općenitih tekstova jutros pročitali na internetu? Jesu li vam nedavno u poštanski sandučić ubacili šarenu brošuru, ili ste, u svojoj omiljenoj trgovini kozmetikom, zgrabili posljednji primjerak njihovog besplatnog časopisa?

LinkedInPitate se kako dotjerati svoj LinkedIn profil da postanete zanimljiva poslovna faca na tržištu? Slijedi nekoliko savjeta za dotjerivanje profila koji znači puno u biznisu, a vrlo često ga zanemarujemo. Prije svega LinkedIn je najbolja društvena mreža za poduzetnike, vlasnike firmi, profesionalce, stručnjake. No, nažalost vaš profil nema puni značaj i neće vam pomoći u ostvarivanju biznis ciljeva i uspostavljanju poslovnih veza ako ga malo ne sredite.