Best Stay 2016 bannerRani popust za konferenciju Best Stay 2016 ubrzo završava. Prijavite se do petka 30. rujna i iskoristite popust u iznosu od 200 kn po danu.

Kako POkemon Go može biti dobar za vaš biznisSvijet trese nevjerojatna groznica jer odrasli ljudi sve više ganjanju Pokemone. No, Pokemon Go može donijeti i osvježenje za vaš biznis i povećati vam promet. Ne vjerujete?

Networking i umrežavanjeAnalizom mreža odgovornih i utjecajnih osoba u Hrvatskoj utvrđeno je kako svaka odgovorna osoba u tvrtki može 'dohvatiti' drugu odgovornu osobu u prosjeku preko 3,87 osoba. Mali pojmovnik umrežavanja donosi tjednik Lider.

Web stranice za kvalitetno gubljenje vremenaSvakodnevno se služimo internetom iz potrebe ili u slobodno vrijeme i u tome uživamo! Da biste zaista uživali u surfanju i pritom se motivirali donosimo nekoliko web stranica koje će vas voditi i poticati na aktivnosti, a da istovremeno nećete gubiti vrijeme na nekvalitetan sadržaj.

Britanska kampanja Great Conrad BirdU Zagrebu je održana svečanost u povodu otvorenja Britanskoga poslovnog centra u Hrvatskoj, na kojoj je jedan od govornika bio Conrad Bird, savjetnik britanskog premijera Davida Camerona i direktor kampanje ‘Great’.

Damjana Domanovac Damjana Domanovac, poduzetnica, organizatorica velikih turističkih događanja i urednica časopisa Orizzonti Travel, poziva sve da posjete PLACE2GO 2016 sajam koji će se održati u Boćarskom dom u Zagrebu od 18. do 20. ožujka 2016. i uživaju u raskoši turizma. Ulaz na sajam je besplatan.

Tajne GmailPoželite li izmijeniti izgled vašeg elektronskog poštanskog sandučića, brže učitavati e-mailove, staviti selfie kao pozadinu i još ponešto, pogledajte što je spremila ekipa iz Buzzfeeda