Mr Bingo1Na Dane komunikacija, iz Londona u Rovinj, dolazi Mr. Bingo još jedan izrazito zanimljiv govornik koji svojim nastupom i djelovanjem iskače iz mase.

Susan Credle Dani komunikacijaNa Danima komunikacija predavat će i Susan Credle. O njezinom poslovnom uspjehu najbolje govore brojne prestižne nagrade.

Šestu godinu zaredom REXPO dovodi investitore u HrvatskuMeđunarodni sajam investicijskih projekata – REXPO 2017 tijekom dva dana održavanja, 30. studenoga i 1. prosinca, ponovno će u City Plazi, okupiti brojne sudionike zainteresirane za razvoj javnih i privatnih investicijskih projekata.

HermesHolmU Rovinj dolaze višestruko nagrađivani PR stručnjaci vodećih europskih agencija za odnose s javnošću

Sajam REXPO 2017 ZagrebSajam Rexpo već se šestu godinu zaredom održava u City Plazi na Slavonskoj aveniji a ove godine sajam traje 30.11. i 1.12.2017.

Davor Bruketa Dunja Ivana Ballon Jan Jilek 2Tehnologija i kreativnost teme su šestog izdanja festivala na kojem se okupljaju stručnjaci za komunikaciju s tržištem

Retoricki savjeti ili kako osvojiti publiku u nekoliko korakaSamo je nekoliko koraka potrebno da u potpunosti osvojite publiku. Ove je savjete pažljivo predstavila portalu MojBiz stručnjakinja za retoriku.