priopćenje

Dobro napisano priopćenje za medije izvrstan je komunikacijski alat, ali i odlično sredstvo za privlačenje pozornosti na aktivnost koju trenutno pokrećete. Dobro napisano priopćenje privući će pažnju medija na vašu aktivnost ali postoji nekoliko trikova kako priopćenje napisati i naravno distribuirati medijima na relevantne medijske kontakte.

Razvojem interneta, priopćenja optimizirana za internet tražilice mogu stvoriti značajan porast prometa na vašim web stranicama. Pretraživanje članaka može biti glavna poveznica preko koje će se doći do vaših stranica.

 

PR2.0Ovdje ćete naučiti na što treba obratiti pažnju kada sastavljate priče za web ili PR 2.0 . Radi se o dvije internet priče koje sam napisala surađujući s konzultantima Svjetske banke i hrvatskim stručnjacima. Glavna je ideja bila privući pažnju medija objavom priča na internet stranici te tako predstaviti vrijednost projekata za lokalnu zajednicu a i pojačati broj posjeta na internet stranicu.

 

paket

Nekada su tvrtke svoje zaposlenike informirale o novostima u svome poslovanju isključivo putem oglasnih ploča ili javnih skupova. Danas se to čini putem cirkularnih elektronskih pisama ili pomoću intraneta (interne mreže).