Pin It

Šestu godinu zaredom REXPO dovodi investitore u HrvatskuMeđunarodni sajam investicijskih projekata – REXPO 2017 tijekom dva dana održavanja, 30. studenoga i 1. prosinca, ponovno će u City Plazi, okupiti brojne sudionike zainteresirane za razvoj javnih i privatnih investicijskih projekata.

Velika Britanija zemlja je partner sajma, a britanski ulagači REXPO vide kao platformu koja će im  omogućiti informiranje o mogućnostima ulaganja u Hrvatsku te ostvarivanje vrijednih kontakata koji bi mogli potaknuti veći investicijski zamah. I DAMAC International, tvrtka koja je vodeći investitor u luksuzne nekretnine sa Srednjeg Istoka, na REXPO dolazi s istim ciljem.

REXPO kao najvažniju platformu prezentacije investicijskog potencijala Hrvatske prepoznaju i ključne državne institucije što potvrđuje i dolazak ministra turizma, Garija Cappellija te potpredsjednika Vlade i ministra graditeljstva i prostornog uređenja, Predraga Štromara, koji će održati prigodne govore na otvorenju sajma, 30. studenoga u 17.00 sati.

Investicije u turizmu na REXPO 2017

O najvažnijem aktualnom hrvatskom infrastrukturnom projektu sudionicima će prezentaciju pod nazivom „Pelješki most - inženjersko remekdjelo“, održati Marjan Pipenbaher, glavni i odgovorni projektant mosta, a REXPO će ugostiti i Simonea Michelija, jedno od najpoznatijih imena u području arhitektonskog projektiranja u Europi. Cilj je njegove prezentacije inspirirati potencijalne investitore na odluku o ulaganju u razvoj luksuznog turizma u Hrvatskoj.

Drugi dan održavanja sajma, posvećen je investicijama u turizmu. REXPO HTL Day organizira se u suradnji s PKF hotelexperts iz Beča, a posebni partneri ove godine su Hard Rock Hotels.

HTL Day, a ujedno i sajam REXPO bit će svečano zatvoren dodjelom nagrade „REXPO Adriatic Best New Hotel Award 2017“.

REXPO 2017 program

REXPO foto 2

MojBiz medijski je pokrovitelj Sajma REXPO 2017

 

Foto: REXPO


Pratite nas

 facebook twitter youtube linkedin google