Pin It

mos celje hok 2Jubilarno 50. izdanje Međunarodnog sajma obrtništva i poduzetništva – MOS, održava se u Celju, najavljeno je dvjema press konferencijama koje su održane u Sloveniji i Hrvatskoj.

Tijekom predstavljanja MOS sajma u Celju, naglasak je stavljen na povijesnu notu, razvoj i sadržaj sajma nekad i danas. Na sajmu će se od 12. do 17. rujna predstaviti 1478 izlagača iz 30 zemalja, a jubilarni 50. MOS donijet će još bogatiju ponudu i segmentaciju sajma u pet ključnih oblasti: MOS - izgradnja i obnova doma, MOS – kamping i karavaning, turizam i ishrana, MOS - oprema i materijali za obrt i industriju, MOS - poslovne usluge i poslovne prilike u inozemstvu, MOS - proizvodi široke potrošnje.

Više informacija o MOS-u u Celju

Hrvatska, zemlja partnera MOS-a

U Zagrebu, u prostoru Hrvatske obrtničke komore, naglasak je bio na predstavljanju sadržaja i aktivnosti Hrvatske kao prve zemlje partnera MOS-a. Predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Dragutin Ranogajec, istaknuo je kako je uloga glavnog organizatora predstavljanja Republike Hrvatske za Hrvatsku obrtničku komoru, velika odgovornost, ali i čast te je izrazio zadovoljstvo suradnjom s partnerima – Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvom turizma i Hrvatskom turističkom zajednicom te Hrvatskom gospodarskom komorom, koji su sudjelovali u kreiranju hrvatskog izlagačkog prostora te sadržaja i aktivnosti  koji će se tijekom održavanja sajma predstaviti brojnim posjetiteljima. Hrvatska obrtnička komora uspješno surađuje s MOS sajmom još od 1995. godine te je do ove godine organizirala predstavljanje više od 400 obrtnika, a ove će se godine u okviru HOK- ova izlagačkog prostora predstaviti 21 izlagač.

predstavljanje republike hrvatske na 50 izdanju sajma mos u celju

Izvor: Hrvatska obrtnička komora

Foto: Hrvatska obrtnička komora i Celje Info


Pratite nas

 facebook twitter youtube linkedin google